ZVUČI BOLESNO: Sloba zavukao Luni ruku pod duksericu, ona se otvorila i priznala gdje i kada će imati s*ks…

Luna Đogani i Sloba Radanović ne kriju svoju ljubav i često imaju vrele akcije pod jorgan planinom.

Očigledno ne mogu maksimalno da se opuste pred budnim okom kamere i milionskim auditorijumom, pa im nedostaje malo više privatnosti. Blogerka je zbog ovoga priznala da će po izlasku iz rijalitija češće imati sek*ualne odnose.

– Sloba i ja ćemo svaki dan – rekla je Luna.

– Tako je – rekao je Sloba, smješkajući se.

– Mi smo se dogovorili kada izađemo bukvalno gdje god stignemo da imamo seks. Idemo do prodavnice u kolima, idemo na večeru u wc-u, rekla je ona, a potom rekla da se šali.

Da, podsjetimo, njihova veza uprkos svim turbulencijama opstaje. Da ljubav pobjeđuje dokaz je da svaku svađu Sloba i Luna krunišu vođenjem ljubavi.

Pink.rs

PREDALA SE: Kristina Kockar izlazi iz rijalitija u nedjelju?!

Ako će neko da odahne, onda je to Luna Đogani i Kristinin još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović. Na stranici koja okuplja fanove Kristine Kije Kockar pojavila se prepiska koja ukazuje da će stjuardesa navodno, najprije biti nominovana, a zatim i izbačena iz rjalitija. Pogledajte.

U prepisci je obrazloženo odakle je došla informacija, a fanovi su prodiskutovali i naveli Anabelu kao navodnog “krivca” za pojedina dešavanja.

Ipak, rekli bismo da nikome nije u interesu da Kija napusti rijaliti i to baš sada kada postaje sve zanimljivije.

Opšte je poznato da je Slobina supruga kažnjena ovonedjeljnim honorarom jer je zajedno sa Filipom Đukićem bila sama u kupatilu, i to bez bubica. “Zadruga” ne toleriše ovakve prestupe, te su iz istog razloga Sloba i Luna bili nedavno kažnjeni.

Podsjetimo, stjuardesa je ušla u rijaliti kako bi razriješila svoju bračnu situaciju nakon što je njen suprug uplovio u ljubavnu aferu sa blogerkom Lunom Đogani.

Alo.rs