Znaš li koji su smrtni grehovi? Zašto, majko, to nisi naučila svoje dete? Kijini fanovi žestoko uzvratili Anabeli (FOTO)

– Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu – poručili su Anabeli navijači Kije Kockar

Nakon što je Anabela Atijas uputila šokantnu poruku svima koji ne podržavaju ljubav Slobe i Lune, oglasila se i “druga strana”, Kijini fanovi koji se nisu složili sa onim što je Lunina majka poručila.

– Dragi Dželati ljudskog dostojanstva i ljubavi, ne zaboravite da na kraju ipak svi dođemo pred za sve isti sud i sudiju, a to je smrt. Jedino ona daje ista prava svakome, neumoljiva je i nepodmitljiva- poručila je Anabela.

– Dragi bože opraštam svim zalutalim dušama koje se hrane bolom mog deteta! – napisala je Anabela u okviru svoje druge objave.

Sada je usledio odgovor Kijinih navijača.

– Draga Anabela, pošto si, vidimo, ćerku vaspitala da veruje u boga, da poštuje osnovna načela, principe i kodekse, pošto vidim da daješ sebi za pravo da u ime Boga opraštaš nama, zalutalim dušama koje se hranimo bolom tvog deteta? Nazivaš nas dželatima ljubavi i ljudskog dostojanstva? Ženo! Majko! Stidi se! Majke širom Srbije plaču zbog tebe i onoga što si uradila svom detetu. Okani se društvenih mreža, prozivki, jadnih komentara, pokušaja da ukaljaš i poniziš drugog da bi svoje oprala. Bog je veliki i oprašta. Vama će i ljudi oprostiti kad vide pokajanje, kad vide stid, kad vide žaljenje. Sedi u ćošak, spusti glavu među kolena i ženo zapitaj se – prvi je deo poruke objavljene kao odgovor.

Evo i drugog dela:

POGLEDAJTE I OVU VIJEST:

Izdali su me i prodali: Miljani svega dosta, hoće da izađe iz Zadruge, dala rok produkciji!

Miljana kaže da je razočarana i da više ne može da izdrži u rijalitiju

Izgleda da je Miljani svega dosta i preklinjala je svoje fanove da u nedelju ne glasaju za nju.

Miljana je u svom stilu, ispričala da joj je svega dosta i svojim navijačima je poručila:

– Ja vas najljubaznije zamoljavam, da ne bih pravila neke gluposti, najkasnije želim da izađem do nedelje. Nisam sa bilo kim razgovarala… Molim vas, nijednu poruku nemojte da pošaljete za mene. Ja imam taj neki honorar, i opravdaću ga do nedelje.

Zatim je Kulićeva objasnila zbog čega želi da napusti rijaliti.

– Kao boga vas molim, želim da idem kući, demoralisana sam, osećam se izdano i prodano, nemojte nijednu poruku da šaljete za mene. Molim vas, ispunite mi želju, želim da me Ognjen isprati napolje u nedelju – zaključila je Miljana.

telegraf.rs