ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SVIJET: Tinejdžer kidnapovao djevojčicu (8) a onda je silovao i…

Ovaj događaj samo je dodatno podgrejao uzvrelu situaciju u Indiji, u kojoj se i dalje održavaju demonstracije zbog monstrouznog silovanja i ubistva devojčice od strane osam muškaraca, početkom ove godine
Osmogodišnja devojčica pronađena je silovana i ubijena nakon kindapovanja sa venčanja od strane punoletnog tinejdžera.
Devojčica čije ime nije poznato, silovana je od strane punoletnog tinejdžera Soni Jatav (18) koji ju je odveo sa venčanja na kojem je bila sa roditeljima. On ju je odveo u obližnju zgradu gde ju je nakon seksualnog zlostavljanja zadavio.
Ovaj događaj samo je dodatno podgrejao uzvrelu situaciju u Indiji, u kojoj se i dalje održavaju demonstracije zbog monstrouznog silovanja i ubistva devojčice od strane osam muškaraca, početkom ove godine.
Prema novodima iz istrage, Jatav je bio jedan od pomagača na svadbi, dok je devojčici bio poznat iz sela, odakle su oboje poticali.
Kada su primetili da je nema, njeni roditelji su alarmirali sve goste i svi zajedno su krenuli u potragu.
Ubica je pronađen kako spava pored leša silovane devojčice, nedaleko od kuće mladenaca. Devojčica je na vratu još uvek imala konopac kojim ju je monstrum zadavio.
U Indiji su u jeku masovne demonstracije u kojima građani traže veće kazne i rigoroznije zakone za silovatelje dece i žena.
Pogledajte detalje kidnapovanja i ubistva nesrećne devojčice:

Telegraf.rs