ZLOČIN IZ STRASTI U GLAVNOM GRADU: Djevojka I.Đ. našla starijeg čovjeka za vezu, kad je to čuo momak odmah je…

Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. (33) i Miloš I. (22) uhapšeni su prošle nedjelje zbog otmice Kotoranina J.M. (57) ispred beogradskog hotela “Hiljadu ruža”, doznaje Blic.

Zločin izazvan ljubomorom mladića dogodio se 22. februara, a policija je trojku privela sutradan.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je, po svemu sudeći, pomutila razum Ognjenu P., koji je sa djevojkom I.Đ. (28) određeno vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Kad je doznao da ga je djevojka varala sa vremešnim gospodinom J.M. (57), mladiću je pao mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu svojih prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namjere. Djevojku je, pod pretnjom batinama, natjerao da se javi Kotoraninu J.M. i zakaže sa njim sastanak na njihovom starom mjestu – u hotelu “Hiljadu ruža” pod Avalom.

Muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posjetiocima glavnog grada Srbije inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

J.M. je prišao djevojci i pozdravio se sa njom, nakon čega se pred njim pojavio Ognjen P. sa prijateljima. Oni su najprije pretukli J.M., a zatim ga spakovali u gepek Ognjenovog automobila.

Iz podnožja Avale odvezli su se na sljedeću lokaciju – u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čovjeka.

U za sada nepoznatom spletu okolnosti, J.M. je uspio da se otrgne od otmičara, nakon čega se unezvjereno sjurio niz ulicu dozivajući pomoć.

Napokon, u naselju je sreo nepoznatog čovjeka koji je pozvao policiju i prijavio krivično djelo. Trojica otmičara sutradan su identifikovana i privedena nakon čega im je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu za otmicu.

Ognjen P., Uroš P. i Miloš I. saslušani su i u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je otvorilo istragu i predložilo jednomjesečni pritvor.

doznajemo.com