ZGAZILA ME JE KAO KERA! Luna poslije svađe u kući plakala, pa ponovo spomenula kćerku CECE RAŽNJATOVIĆ…

Prethodne noći odjednom su u Zadruzi izbila tri ozbiljna okršaja, i to tokom pitanja gledalaca čemu se skoro niko nije nadao! Jedan od obračuna bio je između Lune Đogani i Jovane Tomić Matore, nakon pitanja zašto pričaju da su dobre prijateljice, a u rijalitiju ne razgovaraju, i Jovana se čak više druži sa Kijom Kockar nego sa Lunom.

Jovana je to potvrdila, a nakon Pitanja gledalaca Luna je otišla u sobu kako bi razgovarala sa Matorom i sa Sanjom.

One su Luni rekle kako je Kija tu više za njih nego ona, a nakon razgovora Luna je počela da plače u izolaciji i da se žali Slobi i Milanu. U jednom trenutku, ponovo je pokrenula priču o nekad najboljoj drugarici Anastasiji Ražnatović, a iako je Sloba pokušao da je obuzda da ne priča o njoj, Luna je rekla da je pusti da govori.

– Imam problem da jednostavno vjerujem ljudima, je l’ razumiješ to?! Imam problem, i napolju! Osoba koja bi dala život za mene, koja je bila tu za mene u svakom trenutku, sestra moja, na njoj sam se uvijek najviše izd*kavala i bila ološ! To je moja Vanja, uvijek. To sam ovdje shvatila, da sam bila je*eni ološ prema njoj svaki put kad nije zaslužila! To me je jedna osoba sje*ala, ti znaš koja me je sje*ala! Jedna djevojka… – počela je Luna.

– Zbog nje sam postala takva, zato što me je ona sje*ala! Što sam joj trinaest godina bila najveći prijatelj i podrška i sestra u svakom trenutku, ona me je zaj*bala zbog muškarca je*enog koji više nije u njenom životu! Kao kera me je zgazila, kao mrava me je uništila! – pričala je Luna misleći na Kostadina Terzića.

– Slušaj me, prestani da pričaš o tome! – rekao joj je Sloba.

– Hoću da pričam o čemu god ja poželim, lakše mi je da pričam! – rekla mu je Luna.

– Ja kad ti pričam ja ti govorim za tvoje dobro – rekao joj je Sloba.

– Zna se sve o nama, ne želim da krijem ništa – rekla je Luna.

– Nemaš ti šta da kriješ, nego da ne daješ na značaju! – reko joj je Sloba.

– Pa neka, eto. Ako je to neki značaj, i treba. Bila mi je bitna!

Telegraf.rs