ŽENA MU, DOK JE SPAVAO, ODSJEKLA PE*IS! Onda se uspaničila, bacila organ kroz prozor auta i…

Muškarci širom svijeta sa zabrinutošću su te, sada već davne, 1993. godine čitali vijest koja je bila na naslovnicama medija. Žena po imenu Lorena Bobbitt, tada 23-godišnjakinja, odsjekla je, dok je on spavao, pe*is svom tri godine starijem suprugu. John Wayne Bobbitt povrijeđen je kuhinjskim nožem u ruci njegove vlastite žene.

Nakon što je to uradila ona se uspaničila, uskočila je u svoj auto i vozila oko svog rodnog grada u Virginiji (SAD), prije nego što je odsječeni organ bacila kroz prozor automobila.

POLICIJA JE, međutim, uspjela naći organ, kojeg su doktori kasnije uspješno prišili, pa jer John zadržao svoju sek*ualnu funkciju. Pokazalo se važno to što je supruga uspjela odsjeći samo pola, ali ne i cijeli muški organ.

Uslijedilo je suđenje, koje je bilo i svojevrsni medijski cirkus, a Lorena se izvukla na privremenu neuračunljivost.

Ovih dana, o slučaju se ponovo piše, jer je John pojavio u jednom američkom TV showu, u kojem je govorio o ovom slučaju, zbog kojeg je poznat širom svijeta.

LORENA I JOHN upoznali su se 1989. godine. Međutim, nakon nekog vremena on je počeo biti fizički i se*sualno nasilan, spavao je van kuće i konzumirao opojna sredstva – što je nju teško pogađalo – i u konačnici vodilo do incidenta sa odsjecanjem pe*isa, a koji se dogodio 23.06.1993. godine.

Danas John (49) ne krivi Lorenu za ono što se desilo, navodeći da su oboje povrijedili jedno drugo i da joj želi sve najbolje.

Ona se prošle godine u jednoj emisiji prisjetila tog dana kada se našla sa kuhinjskim nožem u jednom i pe*isom u drugoj ruci i izjavila da se takve stvari mogu dogoditi kada žena trpi nasilje od muškarca.

Ona se kasnije ponovo udala i ima kćerku, a bavi se radom protiv nasilja u familiji.

doznajemo.com