ŽELIO JE SAMO DA POSJETI SVOG PRIJATELJA ŠUMAHERA: Ono što mu je porodica legendarnog Nijemca poručila ostavilo ga je bez teksta…

Brazilska legenda Formule 1 Rubens Baričelo u emotivnom intervjuu za brazilski Globo pričao je i o svom velikom prijatelju – Mihaelu Šumaheru.

Šumaher je i dalje na kućnom liječenju nakon stravične nesreće koju je doživio prije više od četiri godine na skijanju. Javnost nije upoznata u kakvom stanju se trenutno nalazi veliki šampion Formule 1, a to očito ne znaju ni Šumijevi bliski prijatelji.

“Pokušao sam da ga posjetim, tražio sam više puta da dođem kod njega, ali bezuspješno… Tražio sam dozvolu od njegove porodice, ali su mi na to odgovorili: ‘Vjeruj nam, to neće donijeti ništa dobro ni tebi ni njemu'”, rekao je Baričelo.
ekskluziva.ba

Medicinska dramska serija “Grey's Anatomy” dobija svoju 15. sezonu

Popularna i više puta nagrađivana američka serija TV kuće ABC “Grey's Anatomy” dobit će svoju 15. sezonu što će je učiniti najdužom dramom u historiji prikazivanja serija.

Direktor zabavnog programa televizije ABC Channing Dungey potvrdio je ovu informaciju u saopćenju za javnost.

“Grey's Anatomy ima posebno mjesto u mom srcu i znam da milioni gledaoca osjećaju isto. Zahvaljujemo se svim lojalnim fanovima koji su s nama od početka i onim novim generacijama gledaoca koji su pronašli zadovoljstvo u našoj seriji koja je danas jača nego ikada”, kazao je Dungey.

Posljednja sezona “Grey's Anatomy” rangirana je kao broj jedan među gledaocima između 18 i 49 godina. Serija je također našla svoje mjesto među top pet serija u svijetu. Američka medicinska drama više puta je nominirana za Emmy nagradu, a okićena je i Zlatnim globusom za najbolju dramsku seriju.

Međutim, 15. sezona “Grey's Anatomy” neće okupiti dosadašnju glumačku ekipu. Jessica Capshow i Sarah Drrew su otpuštene, a u nastavku serije i dalje će glumiti Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary i Giacomo Gianniotti.

Podsjećamo, producentica uspješe drame Shonda Rhimes i njena partnerica Betsy Beers radnju 14. sezone usmjerile su na vatrogasnu stanicu. Serija do sada ima rekordnih 300 epizoda što znači da s novom sezonom definitivno ulazi u historiju.
Klix.ba