ZAR MOŽE STRAŠNIJE: Šta je sestra rekla Nataši Bekvalac dva dana prije nego što je pretučena…

Sestra Nataše Bekvalac Kristina prvi put se javno oglasila i iznijela mišljenje o porodičnom nasilju koje je pretrpjela njena sestra od Luke Lazukića.

Kristina je otkrila da se plašila za sestrinu sigurnost već duže vrijeme.

– Poslije psihičkog nasilja, fizičko maltretiranje je, nažalost, bilo logično. Dva dana prije nego što ju je Luka pretukao rekla sam joj: “Nataša, završit ćeš kao Ksenija Pajčin”. Slično su joj govorili i drugi ljudi iz okruženja, vidjeli smo da je čovjek lud. Svi smo se plašili za nju, za sve nas ta veza je bila veliki stres. Na kraju, sretna sam što se ovo završilo bez težih posljedica. Nataša je živa, i hvala Bogu, bit će dobro jer Luka ne može da joj priđe – izjavila je Kristina za “Kurir” i opisala šta se desilo nakon što je Luka nasrnuo na svoju suprugu.

– Sestra me zvala u pola pet ujutro, ali tada nisam čula telefon. Odmah sam je pozvala, ali je bila nedostupna, pa sam zvala dadilju, koja mi je rekla da je Luka pretukao Natašu. Poslije toga sestra me pozvala i rekla da se Luka pakuje i da ne dolazim u stan dok je on tamo, jer je pretpostavila da sam ostrašćena i da bi moglo da dođe do većeg incidenta. Sačekala sam ispred stana, vidjela sam kad je Luka napustio zgradu, a poslije toga ubrzo je i Nataša izašla. Ta slika moje pretučene sestre, s modricama i podlivima, zauvijek će mi ostati u glavi! Jedva smo se odvezle do Urgentnog. Nataša je bila u jako lošem fizičkom i psihičkom stanju – ispričala je Kristina.

Dodala je da joj se Lazukić od početka nije svidio, te da je stalno ponižavao Natašu pred ljudima. Istakla je i da je Luka čak bio ljubomoran i na kćerku koju ima sa Natašom, što je, kazala je, zaprepastilo sve u njihovom okruženju.

Faktor.ba