ZAPISNIK IZ BH. POLICIJE: Ženi ljubavnik ugradio čip “tamo dole”, onda snimao odnose i sve objavio?!

Jedan od glavnih inspektora u Federalnoj upravi policije (FUP) sačinio je zapisnik nevjerovatnog sadržaja, a Novinska agencija Patria došla je u posjed istog.

Razgovor je obavljen u prostorijama PU, a obavijesni razgovor s izvjesnom ženom tada je vodio Milan Galić šef Terenskog ureda, a koji je sačinio službenu zabilješku u ovoj nevjerovatnoj priči.

Naime, izvjesna gospođa u razgovoru je tvrdila da joj je prije nekoliko godina ljubavnik bez njenog znanja i odobrenja ugurao čip u donji dio tijela u predjelu genitalija.

– To ona nije vidjela, ali je jednom osjetila kao da ju je nešto pecnulo kada je bila s njim. Čip se sada navodno nalazi negdje oko srca. Po njenim riječima ljubavnik je putem ovog čipa snimao njihove sek*ualne odnose i kako tvrdi napravio porno film koji ona nije nikad vidjela, ali misli da ga je snimao putem čipa i da ga je stavio na Internet. Međutim nije ga našla na Internetu, ali je dobila pristupnu šifru. Međutim, ni preko dobijene šifre nije mogla pristupiti navodnom filmu – stoji u zapisniku.

Međutim, kada je autor ovog teksta pomislio da bi u nastavku policija mogla kontaktirati psihijatra ili uputiti nesretnu ženu kod doktora, prevario se. U zapisniku naime stoji da je policija uzela pristupnu šifru i pokušala naći navedene snimke.

– Šifrom koju je gospođa dala policijskim službenicima ovog Ureda nije se moglo pristupiti niti jednoj Internet adresi – navodi se dalje u službenom zapisniku.

Na kraju policija zaključuje da obavijesnim razgovorom nisu potvrđene informacije iz anonimne prijave zaprimljene putem krimolovaca.

Inače, gospođa je policiji ispričala da sumnja da je njen bivši ljubavnik ove čipove ugradio i drugim ženama, te da na daljinski upravljač može isključiti i uključiti ugrađene čipove.

doznajemo.com