Voditelj pitao Darka i Anu kada i gdje su posljednji put IMALI SE*S: A odgovor je bio nevjerovatan…

Ana Sević i Darko Lazić su sinoć gostovali u emisiji “Amidži šou“, gdje im je Ognjen Amidžić postavio nekoliko škakljivih pitanja, budući da je već duže vrijeme aktuelna priča o njihovom razvodu.

Nakon što je Ognjen u kvizu poznavanja pitao supružnike da li je istina da se razvode i oni poljupcem stavili tačku na to, uslijedilo je još zanimljivije pitanje – kada su i gdje posljednji put vodili ljubav.

Darko je na papiru ispisao konkretan odgovor, dok je Ana sve nasmijala rečenicom da se ne sjeća. Pogledajte:

Iako su rešili da stave tačku na bračnu zajednicu, saglasni su u nameri da sve neistine koje su objavljivane o njima u prethodnim nedeljama završe na sudu.

Ako je verovati Aninom i Darkovom saopštenju za javnost, neće se uzdržavati da tuže sve one koji su iznosili laži o njihovom odnosu, uključujući i – njegovu babu Milku iz sela Brestač u Vojvodini.

– Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neproverene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na “pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice” i slično – čista je laž. Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene – naveli su u saopštenju, a Lazićeva baka je prošle nedelje za Alo istakla kako Sevićeva ima ljubavnika.

– Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog. Ona sada priča da su se razveli pre dva meseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smestila. Neka se sada vadi kako zna – ispričala je, između ostalog, Milka prošle nedelje za Alo o situaciji u kojoj se našao njen unuk