VODI NAJTEŽU BITKU: Nakon što je hitno operisan MOŽDA DA IZVUČETE POUKU ZA SEBE!

Slavni “snagator” podvrgao se ozbiljnoj operaciji srca

Zvezda filmova “Terminator” Arnold Švarceneger danas je imao hitnu operaciju na otvorenom srcu, koja je trajala nekoliko sati.

Sedamdesetogodišnji glumac podvrgao se operaciji u četvrtak, a ovo mu nije prva intervencija.

Naime, glumac je 1997. godine imao operaciju srca, a tada je zamenio srčani zalistak.

Arnold Švarceneger o borbi života, borbi sa manjkom samopouzdanja: Čak i kada sam bio u najboljoj fizičkoj formi, nisam voleo svoje telo

Slavni Arnold Švarceneger je i danas, na pragu osme decenije, u potpunosti posvećen treninzima. Međutim, naglašava da nikada nije bio zadovoljan svojim izgledom, i da se to nikada nije promenilo…

Osim kao glumac, Arnold Švarceneger stekao je ogromnu popularnost i zahvaljujući svom stasu. Međutim, uvek je patio od manjka samoupouzdanja.

Kaže da je situacija sve gora kako vreme prolazi, i da mu je uvek mrsko da se ogleda.

Kada se pogledam u ogledalo, povratim. Čak i kada sam bio u najboljoj fizičkoj formi, nisam voleo svoje telo”, rekao je on i dodao: “Nikada nisam video savršenstvo.

Nakon komentara na promenu njegove profilne fotografije, Arnold Švarceneger odbrusio fanu legendarnom rečenicom

Uvek mi je nešto nedostajalo. Uvek sam video milion stvari na sebi koje ne valjaju i zbog toga sam se uvek vraćao u teretanu”, kazao je Arnold.

I na pragu osme decenije, Arnold Švarceneger posvećen je treninzima i vežbama.

Moj dan ne može da počne bez neke fizičke aktivnosti. I uveče pred spavanje vežbam. Želim da ostanem u dobroj formi dokle god mogu”, rekao je on.
espreso.rs