VIDEO KAO ZEMLJOTRES POTRESAO BALKAN| Pojavio se snimak na kojem se tuku Tifa i Alen: Pogledajte…

Snimak tuče Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife pojavio se danas na internetu.

Vojičić i Islamović fizički su se obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a u ranijim izjavama se demantovali da su se potukli.

Na video snimku se vidi kako Vojičić udara Islamovića glavom, a ovaj mu uzvraća šutiranjem.

Vojičić je navodno zamjerio Islamoviću što je otpjevao dionicu pjesme namijenjenu njemu.

Svjedoci navode da je do sukoba došlo nakon završetka koncerta, kada su silazili sa bine, a da je deblji kraj izvukao Vojičić, kao i da Goran Bregović nije želio da se miješa u sukob dvojice pjevača.

Premda su Alen Islamović i Mladen Vojičić-Tifa posljednjih dana pokušali demantirati kako su se potukli tijekom novogodišnjeg koncerta Bijelog dugmeta u Budvi, čini se da je ipak istina kako je došlo do tuče.

Magazin Scandal objavio je snimku napada na kojoj se vidi kako su se prvo vrijeđali, a onda je Tifa udario Alena u glavu, a on mu je nakon toga uzvratio nogom i šakom u tijelo.

Premda o ovom sukobu osim očevidaca sad govore i videodokazi, Tifa, Alen i menadžer Bijelog dugmeta Adis Gojak i dalje tvrde da se ništa nije dogodilo. – Svi smo stajali zajedno u backstageu i kada je Tifa silazio s pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen ga je počep psovati, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno je da će se u dva ujutro psovati. Nisam vidio da su se udarali glavama – rekao je Gojak za Blic. Na konstataciju kako se na snimci jasno vidi da je došlo do udarca u glavu, Gojak je dodao kako to nije vidio, iako je bio udaljen samo nekoliko metara.