UZNEMIRUJUĆE (CAZIN, 10.02.2018.) Bijela plahta preko BMW-a, unutra mrtav čovjek…

Stranica CRNA Hronika BIH objavila je u subotu poslijepodne fotografiju koju je poslao jedan građanin, a za koju ovaj izvor navodi da je snimljena na području Pećigrada, mjesta u Općini Cazin, u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Kako se može vidjeti, na lice mjesta je izašla i patrola policije, a u kratkoj informaciji se navodi da je u automobilu umrla muška osoba.

Više detalja o okolnostima ovog događaja nije navedeno, no na fotografiji se može primijetiti da je dio putničkog motornog vozila BMW, odnosno bočno i vjetrobransko staklo kod vozačevog sjedišta prekriveno bijelom plahtom, najvjerovatnije kako do dolaska medicinske službe mrtvo tijelo ne bi bilo izloženo pogledima prolaznika.

DANAS SE DESILO I OVO:

Gužva u saobraćaju od Vogošće prema Sarajevu: U sudaru povrijeđene tri osobe

U saobraćajnoj nesreći koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u sarajevskoj općini Vogošća, povrijeđene su tri osobe.

Kako je za Faktor potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, do nesreće je došlo oko 16 sati, kada su se sudarila dva automobila.

– Tom prilikom su povrijeđene tri osobe, koje su prevezene na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, kako bi im se pružila ljekarska pomoć. Stepen povreda koje su zadobile još se utvrđuje – kazao nam je dežurni operativni.

Kako javlja čitatelj Faktora, nesreća se dogodila u blizini benzinske pumpe Hifa, a na jednom od vozila su se aktivirali zračni jastuci, te je na automobilu pričinjena veća materijalna šteta.

Na uviđaj su izašli policajci MUP-a KS, a zbog udesa su se stvorile velike gužve u saobraćaju iz pravca Vogošće prema gradu.

Doznajemo. com/ faktor. ba