UBIO JE TOKOM BRUTALNOG SEK*SA: Njen posljednji snimak kako ulazi u njegovu sobu objavila policija…

Muškarac koji je ubio tinejdžerku tokom nasilne se*sualne «igre» i umotao njeno tijelo u plastičnu foliju, osuđen je na doživotni zatvor.

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/A.N.

24-godišnji mladić po imenu Ashley Foster treba biti najmanje 26 godina u zatvoru, prema presudi Kraljevskog suda u Wolverhamptonu (Velika Britanija). Osuđen je za ubistvo 17-godišnje Megan Bills.

On je zadavio djevojku majicom, svega nekoliko sati nakon što su se upoznali u okviru bizarne se*sualne fantazije, a zatim je njeno tijelo, obmotano folijom, sakrio u garderobni ormar!?

Tijelo se tu raspadalo skoro pune 3 sedmice, a za to vrijeme mladić je nastavio pretraživati po Internetu sadržaje koji se odnose na nasilni se*s i druge perverzije. Ponašao se, tvrde oni koji su ga vidjeli, uobičajeno.

Mediji u Engleskoj pišu kako je Foster pušten iz zatvora samo tri dana prije nego što je ubio Megan, koju opisuju kao «ranjivu osobu» u jednom hostelu u Brierley Hillu (West Midlands).

Tijelo ubijene djevojke pronašlo je osoblje 3. maja prošle godine, nakon što se počeo širiti nesnosan neugodan miris.

Gospodin i gospođa Dawn i Martin Bills, koji su usvojili Megan kada joj je bilo 7 godina, bili su na galeriji tokom izricanja presude, kojom Sud nije uvažio navode obrane da je bila riječ o nesretnom slučaju i da su njih dvoje dobrovoljno stupili u intimni odnos.

U pismu kojoj je napisao svojoj maci, Foster je tvrdio da nije namjeravao ubiti curu: «Ona mi je rekla da voli da bude davljena, što sam i učinio. Ali, kad sam je pustio, njene oči su bile zatvorene… Uspaničio sam se i zbog toga sam njeno tijelo stavio u ormar…»

Tokom suđenja, policija je pokazala neke snimke nadzornih kamera na kojima se vide neki od posljednjih trenutaka Megan.

Očito je ona došla dobrovoljno, ali zbog svoje naivnosti, mladosti i ranjive prirode, nije bila svjesna opasnosti.

Doznajemo.com