TUŽNA ISPOVIJEST ŠERIFA KONJEVIĆA: “Da, smjestio sam vlastitu majku u starački dom, jer je ona…”

Nažalost, to je tako…

Popularni pjevač potvrdio je u širem intervjuu za Express da je vlastitu majku smjestio u starački dom, u dogovoru s braćom i sestrama.

– Uhhhh… o tome mi je teško pričati. Pored svih žena koje sam joj obezbjeđivao, koje sam dobro plaćao da nju čuvaju, moja mama je nažalost danas u jednom staračkom domu. Sve te žene bi ostajale po nekoliko mjeseci, neke i po par godina, ali bi sve na kraju odlazile zbog njihovih privatnih obaveza. U dogovoru sa mojom braćom i sestrama smjestili smo je u starački dom jer svi mi živimo u inozemstvu, ali sam taj koji vodi računa, taj koji sve što je potrebno oko nje završavam. Ona je u jednom staračkom domu u Ključu. Moja mama je jako sretna i zadovoljna što je tu, a ja još više sretan i zadovoljan što moja majka ima njegu i dan i noć.

Da li se nakon ovog bojiš reakcije javnosti da kažu ima novac, slavu a mamu smjestio u starački dom?

– Sretan što je ona tamo, sretan sam što postoje takvi ljudi, ljudi koji imaju dušu i srce za takav posao, koji svojom profesionalnošću, njeznošću tim starim ljudima uljepšavaju posljednje godine života. Znam i da je moja mama jako sretna tamo. A da mi ona samo jednom kaže da joj nije lijepo i dobro bih je izveo. Ali, ne bih je mogao ostaviti samu kući ili ovdje kod mene kući, kad bi ostala sama neko bi je udavio, ubio jer danas živimo u jednom stravičnom svijetu. Tu je ona dama.

doznajemo.com