TUGA U MUZIČKOJ PORODICI ROKVIĆ: Uz dirljivu poruku “Srećan put, dragi moj” Nikola obznanio smrt svog…

Muzičku porodicu Rokvić je veoma potresla smrt drage osobe.
Nikola Rokvić je prvi ovu tužnu vijest objavio na Instagram profilu.

Naime, pjevaču je preminuo deda, a tužnu vijest je obznanio uz fotografiju koja je snimljena za života njegovog pretka.

– Srećan put, dragi moj – napisao je Nikola.

Nakon toga su uslijedili brojni komentari i riječi podrške.

Nikola Rokvić je srpski pevač. Rođen je 29. juna 1985. godine u Beogradu. Sin je poznatog folk pevača Marinka Rokvića. Njegov mlađi brat Marko se takođe bavi muzikom.

Po završetku gimnazije, upisao je smer za dizajn i snimanje zvuka na Univerzitetu Braća Karić.

Diskografija

Izdao je tri albuma. Prvi, Oprosti mojoj mladosti (2006), obeležilo je dosta hitova, poput S kim si me noćas varala, Oprosti mojoj mladosti, Ja sam tvoj i kad spavam sa njom. I drugi album, Prećuti me (2008) je publika dobro prihvatila i zavolela pesme Povredi me, Ja nisam taj, Dobar sam ti ja. Nastupao je na Grandovim festivalima (posebno se istakla pesma Med i slatko grožđe), kao i na festivalu i Vrnjačkoj Banji. Dok su prva dva albuma snimljena u folk duhu, u trećem se Nikola potpuno prebacuje u pop žanr. Devet pesama sa albuma Ovaj put (2015) prate ljubavnu priču jednog para, koja može biti bilo čija priča – od upoznavanja, preko patnje zbog rastanka, do pomirenja. Spotovi za pesme snimani su u Srbiji i SAD-u.

Lični život

Nikola ima za verenicu Bojanu Barović, poznatu manekenku. Upoznali su se u rijaliti programu Survivor 2010. godine na Filipinima i od tada su u vezi. Zaprosio ju je na novogodišnjem nastupu ispred Skupštine grada Beograda 2015. godine. Nikola i Bojana očekuju dete. U 2016. godini postaje deo još jednog rijaliti programa – Tvoje lice zvuči poznato. Dobio je najviše bodova u prvoj emisiji, imitirajući makedonsku pevačicu Kaliopi pesmom Rođeni. Redovan je davalac krvi.