TRAŽIO JE SMRTNU KAZNU ZA UBICU Tijane Jurić, a SILOVAO SVOJU DJECU od 10 i 12 godina! UPOZNAJTE ovog monstruma…

Oca monstruma prijavila je starija ćerka kada je primetila da se nešto čudno dešava
J. Š. (46) iz Sremske Kamenice, koji je u pritvoru zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku i sina od 10 i 12 godina, na Fejsbuku lajkovao stranicu na kojoj se zahteva smrt za Dragana Đurića iz Surčina
J. Š. (46) iz Sremske Kamenice, koji je uhapšen zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku (10) i sina (12) i primoravao ih da ga oralno zadovoljavaju, na svom Fejsbuk profilu zalagao se za smrtnu kaznu Draganu Đuriću, koji je na svirep način u leto 2014. ubio Tijanu Jurić u Bajmoku.

Naime, J. Š. je na ovoj društvenoj mreži svojevremeno lajkovao stranicu na kojoj je zahtevana smrtna kazna za Dragana Đurića!

– J. Š. je, kako se ispostavilo, bio veoma aktivan na društvenim mrežama. Pratio je sve i svašta i mnogo toga lajkovao, pa tako i stranicu na kojoj se traži smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić. A onda je on na monstruozan način zlostavljao svoju rođenu decu – kaže izvor Kurira upućen u istragu.

Inače, oca monstruma prijavila je starija ćerka kada je primetila da se nešto čudno dešava. Ona se najpre požalila majci, a kasnije je sve prijavljeno policiji.
– Pregledom je utvrđeno da desetogodišnja devojčica nije silovana, ali da je izvršeno krivično delo obljuba na štetu nje i njenog starijeg brata – navedeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, J. Š. iz vanbračne zajednice sa N. M. ima osmoro dece. Nakon razlaza od supruge, dve ćerke su pripale njemu, dvoje dece majci, dok je četvoro smešteno u hraniteljske porodice.

– Protiv majke je takođe podneta prijava zbog zanemarivanja dece. Deca su nakon jezivog otkrića odvedena iz kuće i smeštena na sigurno – dodao je naš izvor.

U Sremskoj Kamenici je juče vest o hapšenju njihovog sugrađanina bila glavna tema. Ipak, mnogi su isticali da ne poznaju J. Š., navodeći da je bio podstanar i da ga nisu lično poznavali.

– U šoku smo nakon što smo čuli šta se sve dešavalo. Ovo je nezapamćeno u Kamenici! Da mogu, odmah bih ga ubila – poručila nam je jedna komšinica vidno izrevoltirana.

Meštani navode da su povremeno viđali J. Š i da im je uvek „delovao čudno“.
– Išao je ulicom sav zarozan i zapušten, a ni deca nisu bila u najboljem stanju. Ostavljao je utisak da je nemaran prema njima i da ne vodi previše računa. Uglavnom se nikom nije javljao, a kažu da je često bio pijan. Niko od nas ne zna čime se bavio – rekao je meštanin Sremske Kamenice.
Kurir.rs