Tragedija: MLADOJ “ZVEZDI GRANDA” U TEŠKOJ NESREĆI noćas poginuo rođeni brat…

Pjevač iz Mrkonjić Grada Đurad Đuki Đuranović (33) poginuo je tokom noći u teškoj saobraćajnoj nesreći, a njegova smrt potresla je mnoge. Nesreća se sinoć dogodila na magistralnom putu Mrkonjić Grad – Ključ.

Do nesreće je došlo u mjestu Brdo, u općini Mrkonjić Grad, oko 15 minuta nakon ponoći, kada su se sudarili automobili “audi”, kojim je upravljao Đuranović, i “mercedes” za čijim upravljačem je bio 51-godišnji Slobodan Vasić iz Mrkonjić Grada. 

Tom prilikom Đuranović je poginuo, dok je vozač “mercedesa” povrijeđen. 

– Uviđaj na mjestu događaja obavila je dežurna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno s policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Ona je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće – naveli su iz banjalučkog Okružnog tužilaštva, te dodali kako je naložena i obdukcija nastradalog, koja treba biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Stanovnici Mrkonjić Grada su u šoku, jer ga svi poznaju kao poštenog sugrađanina i uspješnog mladića, pišu Nezavisne novine,  koje doznaju da je nedavno dobio dijete. Muzikom se bavio od djetinjstva. Snimio je niz kompozicija, a javnosti u regionu poznat je i po hit-duetu s Anabelom Atijas.

Njegova sestra Aleksandra Đuranović takmičila se prošle sezone u showu “Zvezde Granda”, a prijavljivala se i u sezoni 2013/2014.

Ostala je zapažena po lijepom izgledu, ali i dobrom pjevanju.

Smrt pjevača potresla je posebno Anabelu Atijas, koja je sa njim snimila duet prije nekoliko godina.

– Uvijek je bio drag gost u mojoj kući dok mu je sestra bila u “Zvezdama Granda”. Ja živim na tri minuta od studija “Granda”, stalno smo provodili vrijeme. To je bio ljudina, borac veliki – izjavila je Anabela za Blic.

doznajemo.com