TRAGEDIJA KAKVU BIH NE PAMTI: Objesila se majka (39) dječaka (10) koji je pao sa balkona

Darija S. (39), majka desetogodišnjeg dječaka koji je sinoć nastradao u padu sa četvrtog sprata, pronađena je jutros oko 4 sata obješena.

Ona se, kako nezvanično saznajemo, pertlama objesila o drvo u blizini Službe hitne pomoći gdje je njen sin podlegao od zadobijenih povreda sinoć oko 20.55 sati.

Njeno tijelo je nađeno, kako saznajemo, u ulici Zdrave Korde, u neposrednoj blizini Fonda zdravstvenog osiguranja. Nesretna žena je, po saznanju da je dijete preminulo, nestala, te su je na području grada tražili rodbina, komšije i policajci.

Informacija o njenom nestanku i izgledu odmah je javljena i preko društvenih mreža građanima, ali nažalost to nije dalo rezultata.

– Obavljen je uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela – kazala je Marija Markanović, glasnogovornica PU Banja Luka.

Vezani tekst o padu djeteta sa balkona:
Tragedija u Banjoj Luci: Dijete poginulo u padu sa balkona

Desetogodišnje dijete preminulo je večeras oko 20.55 sati nakon pada sa balkona stambene zgrade u Ulici Veljka Mlađenovića, nezvanično saznaje Faktor u Policijskoj upravi Banja Luka.

Kako saznajemo iz policijskih izvora, do pada je došlo oko sta vremena ranije, a na mjestu događaja uskoro bi trebao početi uviđaj, te utvrđivanje okolnosti ovog tragičnog slučaja.

Dijete je odmah nakon prijave vozilom Službe hitne pomoći prevezeno radi ukazivanja ljekarske pomoći, ali je nažalost podlegao oko 20.55 sati .

– Mjesto događaja je obezbjeđeno. Slijedi uviđaj i utvrđivanje svih okolnosti – kratko nam je rečeno u Policijskoj upravi Banja Luka.

Dijete je odmah nakon prijave vozilom Službe hitne pomoći prevezeno radi ukazivanja ljekarske pomoći, ali je nažalost podlegao oko 20.55 sati .
Faktor.ba