TOKOM JELA U TANJIRU UGLEDALA ČUDNU KOBASICU: Život joj se zgadio za sva vremena kada je shvatila šta je…

Dok je večerala, jedna žena je u svom jelu pronašla komad mesa koji je izgledao poput muškog polnog organa, prenosi “Mirror”.

Večeru je kupila na kiosku brze hrane, a kada je došla kući imala je šta da vidi.

– Pojela sam ostalo meso iz čorbe i taman sam htjela da završim večeru sa najvećim komadom mesa kada sam primijetila da ono izgleda kao muški polni organ – rekla je ona.

Ispričala je porodici o čudnoj kobasici koju je pronašla, a oni su je posavjetovali da se obrati policiji ili nekoj labaratoriji kako bi se utvrdilo o čemu je riječ.

Avaz/Hayat

Ako želite VEĆI PENIS ne morate na operaciju! Od ove HRANE će postati OGROMAN!

Nova otkrića su pokazala da za povećanje muškog polnog organa više nije neophodna operacija, već da ovaj problem može da se reši i prirodnim putem.

Muškarci su često opterećeni veličinom svog polnog organa. Zapravo, što im je penis veći, to se oni osećaju bolje, snažnije i samouverernije.

Svaki muškarac bi voleo da je njegov penis malo veći, bez obzira na to koliko je obdaren, piše Daily Star.

Studija univerziteta u Kentakiju, koja je obuhvatila čak 14.000 ispitanika, pokazala je da je čak 45% muškaraca nezadovoljno veličinom svog polnog organa. Zbog ovoga se neki muškarci odlučuju na operaciju, koja im vraća samopouzdanje.

Međutim, postoje prirodni lekovi koji mogu da vam omoguće da povećate svoj penis.

Lišće Ginko bilobe se u kineskoj tradicionalnoj medicini koristi za povećenje memorije. U ovom slučaju, Ginko biloba daluje na povećanje prokrvljenosti penisa, što je jako dobro za muškarce sa lošom cirkulacijom.

Naučnici sa univerziteta u Kaliforniji tvrde da je ginko najefikasnije prirodno sredstvo za pomoć muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije prouzrokovane korišćenjem antidepresiva.

Cink je dobar, jer ubrzava procese zalečenja. U ovom slučaju, cink pomaže u stvaranju većeg broja spermatozoida, povećava nivo testosterona i reguliše funkciju prostate, a interesantno je da se prilikom svake ejakulacije izluči 5mg cinka iz tela.

Jedno istraživanje, koje je objavljeno u naučnom časopisu “Journal of Human Reproductive Sciences”, a koje je testirano na miševima, pokazuje da dodavanje cinka organizmu može da poveća veličinu penisa i da odloži ejakulaciju.

Ova krema sadrži amino kiselinu arginin, koja širi krvne sudove i odaje osećaj većeg penisa. To se postiže tako što se u krvi oslobađa azot oksid koji širi krvne sudove i omogućava brži dotok krvi do polnog organa.