TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA POZNATE GLUMICE: Pogledajte kakva se nesreća desila Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni”…

Popularna glumica Merjem (Meryem) Uzerli (34), poznatija i kao Hurem iz serije “Sulejman Veličanstveni” nije imala nimalo lagodan život, naročito ljubavni sa kojim prelijepa glumica i dalje muči muku.

Merjem nikako da pronađe svoju srodnu dušu i taj problem otvoreno dijeli sa javnosti. Mislila je da je naišla na pravog kada je započela vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom.

Onda je ostala trudna, a on ju je tjerao da abortira jer bi mu to bilo treće dijete iz nekoliko brakova. Otišla je od njega i ipak rodila djevojčicu Laru.

Nakon toga je uplovila u dvije veze. Jedna je ozvaničena vjeridbom, ali je pukla, a sljedeća je trajala samo dva mjeseca.

Merijem i dalje ima velike probleme u ljubavi, ali njena najveća sreća je upravo kćerka Lara. Život ove 35-ogodišnje umjetnice je itekako čudan.

Šta je sve prošla posljednjih godina i zbog toga psihički bila prilično labilna.

Sa 19 godina je bičevana i to zato što je prošetala polugola Dubaijem u kojem je takav čin bio zabranjen.

– Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice. To me je dovelo do ludila – ispričala je svojevremeno Merijem, navodi Blic.

Sultanija Hurem u veoma seksi izdanju

Televizijska publika glumice Meryem Uzerli sjeća se kao Hurem iz turske uspješnice ‘Sulejman Veličanstveni’.

Imala je dugu crvenu kosu i pokoji kilogram viška, a ulogom je s lakoćom pokupila brojne simpatije gledatelja. Mučila ju je depresija te se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti, no čini se da je Meryem danas sretna i zadovoljna, a tome u prilog govore i njezine najnovije fotografije

Iako je seriju napustila zbog zdravstvenih problema i vratila se u Njemačku, lijepoj glumici i dalje raste popularnost. ‘Hurem’ se i danas bavi glumom, ali je najviše posvećena 3-godišnjoj kćerkici Lari. Dobila ju je u vezi s Canom Atesom. Burzovni mešetar ostavio je glumicu dok je bila trudna.

Meryem izgleda bolje nego ikada, te se često hvali svojim seksi izgledom i na društvenim mrežama.

? @lueynohut ❤️?❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

? @lueynohut ❤️?❤️

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Avaz