TEK SAD SAM SHVATILA KAKAV JE ČOVJEK: Aleksandra Prijović progovorila o svađi sa Lepom Brenom…

Nekoliko puta se špekuliralo da su se Aleksandra Prijović i Lepa Brena posvađale, ali mlada pjevačica se oglasila i iznenadila sve.

Naime, navodno Brena krivi Aleksandru zato što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera, a evo šta je ona otkrila o tome.

– Brena i ja nikada nismo imale ni najmanji problem. Što više vremena provodim sa njom shvatam kakav je ona čovjek. Ona je meni i kao majka i kao drugarica, o svemu možemo da pričamo – kaže Prijović i dodaje da nikakvih problema nije bilo na zajedničkom odmoru.

– Mene su roditelji vaspitali da poštujem starije i nikada u životu se nisam posvađala i rekla nešto ružno nekome ko je stariji od mene – rekla je ona u emisiji “Ekskluziv”, prenosi Kurir.

Spekulisalo se da je Prija u svađi sa Brenom. Naime, mediji su prenijeli daBrena krivi Aleksandru da je ona glavni razlog što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera. Mlada pjevačica se oglasila i otkrila istinu.

“Brena i ja nikada nismo imale ni najmanji problem. Što više vremena provodim sa njom shvatam kakav je ona čovjek. Ona je meni i kao majka i kao drugarica, o svemu možemo da pričamo”, kaže Prija i dodaje da Brenu nije nasekirala na odmoru.

“Mene su roditelji vaspitali da poštujem starije i nikada u životu se nisam posvađala i rekla nešto ružno nekome ko je stariji od mene”, rekla je Aleksandra u emisiji “Exkluziv”.

Nekoliko puta se špekuliralo da su se Aleksandra Prijović i Lepa Brena posvađale, ali mlada pjevačica se oglasila i iznenadila sve.

Kurir/ Svet/ Ekskluziva