Tajkun se pohvalio: Vikendom se seksamo sa 30 DJEVOJAKA, mojoj ženi se to JAKO SVIĐA…

Travers Benjon, poznatiji kao Kendimen, tvrdi da se njegovoj ženi sviđa to što ga deli s 30 žena.

– Volim žene i radim što želim sa svojim telom – rekla je 27-godišnja Taeša za Dejli mejl i time potvrdila reči svog muža.

Taeša živi u vili na australijskoj Zlatnoj obali s Kendimanom i njegove dve stalne devojke, 22-godišnjom Nišom i 21-godišnjom Kristal. Vila je, naravno, njegova.

Vikendom kroz njihov dom prođe i do 30 drugih žena, koje dolaze na Kendimanove divlje žurke, čija su finala u spavaćoj sobi.

Zloglasni 47-godišnji plejboj tvrdi da takav život odgovara Taeši jer voli njihov “neverovatni seksualni život”.

– Jako smo srećni. Oženjen sam tom ženom osam godina, a naša veza je u svakom smislu, ljubavnom, porodičnom i seksualnom, kao da smo se tek upoznali – rekao je.

– Vikendom je u našoj kući 30 žena, a mojoj ženi to se sviđa. Ona učestvuje u svemu s drugim devojakama – tvrdi Kendiman, a Taeša dodaje:

– Ljubila sam se s devojkama pre i uvek sam bila znatiželjna. Završila sam s ljubomorom, Trav i ja imamo snažan brak i snažnu vezu, zajedno provodimo puno vremena. Osećam se kao da sam centar njegovog života.

Kendiman pak ističe da je ovakav život moralniji od varanja žene njoj iza leđa.

– Koliko je ljudi u monogamnim vezama zaista srećno? – kaže on.

Dodao je da devojke koje ulaze u njegovu vilu pažljivo bira.

– Proces je sličan svakoj vezi, upoznate devojku, zavodite je i ako se sviđate jedno drugom postaje ozbiljno – rekao je.

– Volim žene i radim što želim sa svojim telom – rekla je 27-godišnja Taeša za Dejli mejl i time potvrdila reči svog muža.

blic.rs