SVI U ČUDU: Seka ZAPANJILA komentarom o razvodu Emine Jahović…

Vijest o razvodu Emine Jahović i Mustafe Sandala došla je kao grom iz vedra neba, budući da ovaj par nikada nije davao povoda da se piše o nesuglasicama u njihovom braku, a kada bi i neka nagađanja došla do medija njih dvoje bi ih oštro demantovali.

Mjesecima unazad se piše i priča o ovom razvodu, a kada je voditelj emisije “Ekskluzivno” upitao njenu koleginicu Seku Aleksić za komentar o ovoj temi, ona ga je zapanjila odgovorom.

– Razvod? Nisam čula ništa o tome. Ja uopšte ne čitam novine i ne pratim medije. Nemam pojma ništa o tome. Potvrdila je? – bila je iznenađena Aleksićeva, a zatim dodala da joj je žao, ali da ne bi ulazila u intimu koleginice i javno je komentarisala.

Puls

Emina Jahović odlučila napustiti Tursku: Vraća se kući u Novi Pazar

Pjevačica Emina Jahović uskoro će napustiti Tursku, u kojoj živi godinama, zbog pritiska medija koji je krive za razvod od turskog pjevača Mustafe Sandala.

Vijest o Emininom povratku u Novi Pazar stiže nedugo nakon što su turski mediji optužili pjevačicu za nevjerstvo i da je “velike količine novca ulagala u dom u Novom Pazaru”, ali i da će Mustafa Sandal pokušati da u brakorazvodnoj parnici zadrži što veći dio bogatstva i starateljstvo nad sinovima Javuzom i Jamanom, prenosi CDM.

“Emina se trudi da bude nasmijana uprkos svemu. Njena majka priča da će se vratiti ovdje s djecom, ali i odlaziti u Tursku zbog posla i kako bi se djeca viđala s ocem, mada ovaj grad je mali za Eminu. Ona je mnogo napredovala u poslu i mislim da će joj ovde brzo dosaditi”, rekao je za Kurir Eminin komšija iz Pazara.