SVEĆENIK KOJI SE SEKS*AO S FATALNOM SAŠKOM UPRAVO UPAO U JOŠ GORE PROBLEME: Postoje dokazi…

Saškini odvjetnici na suđenju za ucjenu, koje počinje danas, mogli bi iznijeti nove dokaze koji bi mogli dodatno kompromitirati svećenika.

Saška Kovačević (23) iz Modriče te njezini pomagači Milo Joksimović i Aleksandar Vasiljević danas će se na Osnovnom sudu u Doboju naći oči u oči s katoličkim svećenikom I. K., koji ih je tužio za iznudu oko milijun kuna i ucjenu snimkama navodnog seksa koji je imao s jednom djevojkom dok je još bio u službi u Gradačcu. Kako su priopćili sa suda, suđenje će biti zatvoreno za javnost.

Saška se u međuvremnu nagodila s Okružnim tužiteljstvom tako što je priznala krivicu za ucjenu i neovlašteno fotografiranje na temelju čega je dobila godinu dana zatvorske kazne.

Njezin otac Nedjeljko Kovačević za 24 sata je kazao kako je to bila prisiljena učiniti da bi dobila manju kaznu, međutim da ona ima dokaze koji joj idu u korist te da ih je spremna objaviti.

Afera sa svećenikom na svjetlo dana izašla je lani u kolovozu kada se svećenik obratio istražnim organima zbog ucjene, a Saška i njezin dečko Aleksandar Vasiljević uhićeni su nakon što im je dao 15 tisuća KM u označenim novčanicama.
Vasiljevića uz ucjenu optužuju i za lažno predstavljanje, jer se više puta svećeniku predstavio kao inspektor SIPA-e. Joksimović je optužen zbog neovlaštenog snimanja, kao i zbog krađe dvaju satova, boce alkoholnog pića te 50 KM iz župnog ureda.

24sata neslužbeno doznaju da bi Saškini odvjetnici na suđenju mogli iznijeti nove dokaze koji bi mogli dodatno kompromitirati svećenika.

Saškini odvjetnici na suđenju za ucjenu, koje počinje danas, mogli bi iznijeti nove dokaze koji bi mogli dodatno kompromitirati svećenika.

net.hr