STRAVIČAN ZLOČIN U MJESTU LOKVE| Momak pobjegao policiji: Kasnije ga našli mrtvog u šumi…

Tijelo mladića (22), koji je u četvrtak bježao policiji i ostavio troje prijatelja u autu, pronašli su u subotu na teškom terenu kod Lokava. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti…

Delnički policajci u subotu su na izrazito teškom šumskom terenu pronašli tijelo mladića (22) kojeg su tražili od petka, objavila je PU primorsko goranska.

Kako navode iz policije, radi se o mladiću koji se u četvrtak oko 23.30 sati kod naplatne postaje u Lučicama nije zaustavio na svjetlosne znakove koje su davali policajci iz Delnica. Mladić je nastavio voziti do predjela Špičunak, gdje je ostavio auto s troje ljudi i otišao pješice.

Policajci su nekoliko puta obilazili teren, ali nisu ga zatekli na tom području. Nakon što je u petak poslijepodne prijavljen njegov nestanak, policija je pokrenula potragu u koju su bili uključeni i pripadnici HGSS-a. Potragu su nastavili i u subotu, a pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka zatekli su tijelo na izrazito nepristupačnom terenu na području Lokava.

Na mjestu pronalaska tijela policija je obavila očevid, a zbog otežanih uvjeta, izvlačenje tijela trajalo je više sati.

Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.

Delnički policajci u subotu su na izrazito teškom šumskom terenu pronašli tijelo mladića (22) kojeg su tražili od petka, objavila je PU primorsko goranska. Policajci su nekoliko puta obilazili teren, ali nisu ga zatekli na tom području. Nakon što je u petak poslijepodne prijavljen njegov nestanak, policija je pokrenula potragu u koju su bili uključeni i pripadnici HGSS-a. Potragu su nastavili i u subotu, a pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka zatekli su tijelo na izrazito nepristupačnom terenu na području Lokava.

24sata.hr