STRAŠNO NEVRIJEME: Pogledajte snimke HAOSA NA ULICAMA u Crnoj Gori!

Obilne padavine koje su danas zahvatile Podgoricu, ali i ostale gradove, uslovile su otežano kretanje pješaka i vozila.

Padavine, praćene vjetrom, poplavile su ulice u Podgorici, zbog čega je saobraćaj usporen. Brisači vozačima nisu bili od pomoći.

U Petrovcu je, kako su javili čitaoci CdM-a, padao grad veličine lješnika.

A sa obilnim padavinama došli su i problemi za mještane brojnih podgoričkih naselja.

Roditelji učenika Osnovne škole “Vlado Milić” u Donjoj Gorici nezadovoljni su što je prilaz toj obrazovnoj ustanovi uništen.

– Nesavjesni izvođači radova na zgradi koju su gradili, nakon što su je završili, ostavili su pustoš za sobom. Svojom mehanizacijom uništili su prilaz školi. Rupe na prilazu školi su i do 30-40 cm, a kad je kiša, stvori se jezero tako da je pješke nemoguće prići školi – kazao je jedan od roditelja.

On zahtijeva od izvođača radova da pokažu društvenu odgovornost i asfaltiraju prilaz školi.

Isti problem imaju i mještani u blizini Osnovne škole “Maksim Gorki”.

Ekipe Puteva su prošlog mjeseca u ovom naselju ravnali put, ali izgleda da radovi nijesu urodili plodom – rupe su se pojavile sa prvom kišom.

Vrijeme će biti nestabilno i narednih dana. Kiša neće prestajati da pada.


Avaz

WhatsApp omogućio brisanje poruka više od sat vremena nakon slanja

WhatsApp je u tajnosti promijenio opciju brisanja poruka koju je nadograđivao krajem prošle godine. Tako sada korisnici ove mreže mogu izbrisati poslane poruke i više od sat vremena nakon slanja, što se ranije moglo u roku od samo sedam minuta.
Tačnije, pišu strani mediji, nadograđena verzija WhatsAppa dozvoljava korisnicima da brišu poruke sat, osam minuta i 16 sekundi nakon slanja. Na ovaj način produženo je vrijeme koje korisnici imaju za brisanje poruka koje pošalju greškom. Poruke će nakon brisanja potpuno nestati iz razgovora.

WhatsApp nema opciju tajne konverzacije kao što to imaju njegovi rivali na kojima je moguće imati privremene razgovore koji se neće sačuvati na uređajima korisnika. Dodatno vrijeme za brisanje poruka pomoći će ostvarenju više privremenih razgovora na WhatsAppu.

Za novu mogućnost brisanja poruka potrebno je imati najnoviju verziju aplikacije instaliranu na mobilnom uređaju.
Klix