STRAŠNA TRAGEDIJA VEĆ PRVE NOĆI NAKON VJENČANJA: Mladoženja shvatio da je njegova supruga…

Ujutro nakon vjenčanja, mladoženja se probudio i shvatio da je njegova supruga umrla tokom noći.

Krysztof Michalowski je oženio Mariolu Orzechowsku samo nekoliko sati prije dramatičnog otkrića u subotu ujutro. Iako još uvijek nije utvrđen uzrok smrti, poznato je da je Mariola patila od epilepsije, pa se sumnja da je imala napad tokom noći.

Njihovi prijatelji su donirali više od 5000 funti kako bi Kris tijelo svoje supruge prevezao u Poljsku, gdje je rođena i odrasla.

Mariolino beživotno tijelo je pronašao suprug u njihovoj kući u North Yorkshiru, a nakon što je otišao nahraniti bebu, misleći da supruga spava.

-To je trebao biti jedan od najsretnijih dana u njihovom životu. Tokom vjenčanja je svima bilo jasno da su Kris i Mariola jako zaljubljeni. Imali su dvoje prekrasne djece, oboje mlađe od četiri godine, planove za zajedničku budućnost, ali niko nije mogao predvidjeti tragediju – rekao je njihov prijatelj.

-Kada je slavlje završeno, Mariola je otišla u krevet i zaspala. Nikad se više nije probudila. Možda je sanjala o predivnom danu vjenčanja koji je provela sa suprugom, djecom, porodicom i prijateljima, o sreći jer su zajedno. No, brutalna stvarnost je da su samo jedan dan proveli vjenčani.

Ujutro nakon vjenčanja, mladoženja se probudio i shvatio da je njegova supruga umrla tokom noći. Krysztof Michalowski je oženio Mariolu Orzechowsku samo nekoliko sati prije dramatičnog otkrića u subotu ujutro. Iako još uvijek nije utvrđen uzrok smrti, poznato je da je Mariola patila od epilepsije, pa se sumnja da je imala napad tokom noći. Njihovi prijatelji su donirali više od 5000 funti kako bi Kris tijelo svoje supruge prevezao u Poljsku, gdje je rođena i odrasla.