STRAŠNA PRIČA – PROGOVORILA: Dijete koje sam rodila sa 12 godina je začeto prilikom silovanja od strane moga brata

Tressa Middleton iz Škotske rodila je kćerku sa samo 12 godina, nakon što ju je silovao 16-godišnji brat. Bila je najmlađa majka u Velikoj Britaniji, a dijete je morala dati na usvajanje. Ali, bratovo silovanje nije bilo i kraj se*sualnog zlostavljanja koje je Tressa pretrpjela…

Naime, otkrila je kako su je, dok je bila školarka, iskorištavali stariji muškarci i plaćali joj dvije funte (oko 2,5 eura) za se*s.

– Osjećala sam se poput prostitutke kada su me stari, seksualni predatori tražili da se se*sam s njima nudeći mi alkohol, cigarete i sitniš. No, ponekad sam bila toliko pijana pa nisam bila svjesna što mi sve rade. A radili su šata su htjeli – ispričala je Tressa u TV emisiji This Morning.

Majka Tresse Middleton u jednom je trenutku postala beskućnica, tako da je i sama Tressa morala povremeno biti na brizi socijalne službe.

Ispričala je kako ju je Jason odveo na gradilište, gdje su se inače znali voziti biciklima i tamo je nasrnuo na nju. Kada se njeno tijelo počelo mijenjati, prijateljica joj je rekla da bi mogla biti trudna i da bi morala napraviti test na trudnoću. Test je bio pozitivan. Bojala se reći majci pa je rekla teti. Majka je ipak doznala, no Tressa joj nije imala hrabrosti reći da je Jason otac i da ju je silovao. Skupila je hrabrost tek dvije godine kasnije kada je DNK testovima dokazano ko je otac. Jason je dobio četiri godine zatvora, ali danas je slobodan.

Tressa se nada da bi jednog dana mogla upoznati svoju kćer Annie i da će joj ona oprostiti što ju je dala na usvajanje. Poručila joj je: “Uvijek si negdje u mojim mislima”.

A svim djevojkama koje su proživjele ili proživljavaju iskustvo slično njenom kazala je – ne smijete šutjeti i skrivati istinu.

(Doznajemo.com/Dnevnik.hr)