STIGLA UŽASNA VIJEST| Policija u kući pronašla izbodeno tijelo: Otac troje djece izboden nožem i ubijen…

U mjestu Gola kod Koprivnice, na samoj granici s Mađarskom, policija je u četvrtak oko 17:40 u obiteljskoj kući u Ulici Pavleka Miškine pronašla tijelo mrtvog 46-godišnjeg muškarca.

Policija je u kratkom priopćenju odmah navela da se sumnja u nasilnu smrt, a Podravski.hr saznaje da je riječ o ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

Podravski također doznaje da je muškarac usmrćen hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, a prve informacije govore kako se za njegovu smrt sumnjiči ženska osoba, navodno nevjenčana partnerica ubijenoga.

Zločin se navodno dogodio pred dvoje djece, dok je treće dijete bilo izvan kuće i navodno je ono pozvalo policiju i hitnu.

Portal ePodravina javlja da je osumnjičena žena inače iz Rijeke te da se s ubijenim nedavno posvađala, ali da mu se u međuvremenu vratila trudna.

Ubijeni se bavio poljoprivredom i uslugama prijevoza.

U tijeku je policijski očevid nakon kojega bi trebalo biti jasnije što se točno dogodilo.

Mrtav muškarac je pronađen u četvrtak oko 17.40 sati u Goli uz mađarsku granicu. Koprivnička policija je primila od pogranične dojavu da je nađen mrtav muškarac izboden nožem.

Iz koprivničke policije su nam potvrdili na su u kući gdje je pronađeno tijelo ubijenog muškarca zatekli ozlijeđenu ženu koja je prevezena u bolnicu. U tijeku je kriminalističko istraživanje koje će dati odgovor o okolnostima pod kojim je došlo do ubojstva oca troje malodobne djece koji je ostao sam s djecom nakon smrti supruge.

E-Podravina.hr navodi da je za ubojstvo osumnjičena žena koja je s muškarcem bila u vezi. Par se nedavno posvađao te je žena otišla, ali se vratila s djetetom i trudna, navodi e-Podravina.hr.

Navodno je muškarca napala pred djecom.

24.sata.hr/jutarnji.hr