ŠTA MISLITE JE LI OVO DOBRA METODA: Dok traje pauza u prvenstvu teren stadiona održavaju pomoću OVACA…

Na fudbalskim terenima i stadionima u Bosni i Hercegovini vidjet ćete stvari i situacije koje ćete vidjeti bilo gdje u svijetu.

Golf “kec” koji ravna teren stadiona u Gabeli jučer je postao viralni hit u regionu, a još jedna zanimljiva fotografija stiže iz Kotor Varoši.

Dok traje pauza u Regionalnoj ligi RS – grupa zapad, u kojoj se takmiči i kotorvaroška Mladost, travnjak njenog stadiona zaposjeli su neobični gosti – stado ovaca.

Činjenicu da Mladost još nije počela s pripremama za nastavak sezone, koji bi trebao da početi u martu, na najbolji način je iskoristio kotorvaroški čoban. On je svoje stado izveo na ispašu ni manje, ni više nego na fudbalski teren Mladosti.

Fotografiju koja na odličan način simbolizuje u kakvom se stanju nalazi i kotorvaroško društvo i kotorvaroški sport zabilježio je portal Mojkotorvaros.com.

Iako je pauza u fudbalskoj Regionalnoj ligi RS grupa zapad u kojoj se takmiči i kotorvaroška Mladost, na njenom stadionu je izuzetno živo jer su ga zaposjeli neobični gosti – stado ovaca.

Mladost još nije počela sa pripremama za proljećni dio šampionata koji bi trebalo da počne u martu, a to je iskoristio kotorvaroški pastir da povede stado na ispašu ni manje, ni više nego na fudbalski teren. Fotografija na odličan način simbolizuje u kakvom se stanju nalazi i kotorvaroško društvo i kotorvaroški sport.

Identične fotografije objavili smo prethodnih mjeseci sa igrališta Osnovne škole “Sveti Sava” i kutka za djecu Centra za porodicu “Kuća radosti” u Kotor Varošu. One su svjedok da lokalna vlast i Komunalna policija očito ne želi da se pozabavi ovim problemom.

faktor.ba/Mojkotorvaros.com