Srpkinje se nude na oglasima, PRIVODE u stanovima gdje su im djeca, a cijena je BAGATELA

Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina” je samo jedan od oglasa
Provokativne fotografije devojaka i opisi koji idu uz njih “imam grudi broj pet, slatku guzu i spremna sam sve da uradim” mogu da se nađu kako na društvenim mrežama, tako i na oglasima. Izreka “sve je na prodaju” važi i za seksualne usluge koje se nude na ovim stranicama, a čija cena varira i do nekoliko hiljada dinara.

“Atraktivna, zgodna crnka traži galantnog gospodina”, “imam samo 22 godine, zgodna sam i poželjna”, kao i kratki opisi “atraktivna maserka” zamenili su mračne ulice na kojima se pre pojave interneta u najvećoj meri prodavala “ljubav”.

Sad je potrebno samo okrenuti broj telefona.

– Ćao, video sam tvoj oglas na internetu i voleo bih da se dogovorimo – započeo je razgovor za Telegraf.rs muškarac, koji će naravno ostati anoniman, sa jednom od devojaka koja je oglasila sebe uz izazovnu fotografiju i još “vreliji” opis svog tela i onoga što sa njim “klijent” može da radi.

– Ne mogu dugo da pričam, ne smem, pa ću ti odmah reći koja je cena. Za oralni seks tražim 70 evra, odnosno 8.300 dinara, klasičan seks je 100 evra, ili u dinarima 12.000, a za sve ostalo se dogovaramo kad dođeš – čuo se mladi glas sa druge strane žice.

Sledilo je sasvim logično pitanje.

– Da li izgledaš uživo kao na fotografijama, ne bih voleo da dođem a da me sačeka neko drugo lice i telo? – zapitao je navodni klijent.

Kratak, užurban odgovor uz brzo prekidanje veze moglo bi da se protumači da je “vreme novac” i da ga nema za bacanje.

– Da! – nakon čega je veza prekinuta.

Za dalji dogovor “klijent” mora ponovo da okrene broj kako bi dobio adresu na kojoj može da zadovolji svoje potrebe, kao i ime devojke sa kojom će da “sarađuje”.

CENE USLUGA

Cene u oglasima zavise od ljudi koji robu oglašavaju pa tako jedna te ista marka automobila može da ima razliku u ceni i do nekoliko stotina evra. Povučeni tim iskustvom odlučili smo da okrenemo još neki broj. Priča započinje isto, ali je odgovor povoljniji.

– Ja radim masažu, počinjem da masiram telo, pa butine i na kraju ide završnica. Cena za takvu masažu je 1000 dinara. Ima onih koji traže da im sve vreme masiram polni organ, i na to pristajem. Mada pristajem i na oralni seks po toj ceni, ali ništa više od toga…Mada kad dođeš možda bude i toga – objasnila je “maserka”.

Nakon detaljnog objašnjenja, ipak je opet usledilo pitanje.

– Ali ja sam tvoja stalna mušterija, mogu li da dobijem nešto gratis, nisam baš pri parama, a volim da dolazim kod tebe? – pitala je navodno zainteresovana mušterija.

– Pa…U tom slučaju može i klasični seks za 1000 dinara – odgovorila je prijateljica noći.

ISKUSTVO MUŠKARCA KOJI JE KORISTIO USLUGE MASERKI SA OGLASA

– Prvu “maserku” sam upoznao na društvenoj mreži koja služi samo za upoznavanje, navodno. Kliknuo sam na profil bez slike, poslao poruku “ćao” i dobio kao odgovor broj telefona. Zbunio sam se i poslao na čet pitanje “šta ovo znači”. Dobio sam odgovor da je pozovem, što sam i uradio i ona je sama odmah počela da mi priča o ceni njenih usluga i šta sve radi – započeo priču za Telegraf.rs Nenad Ranković.

Nenad je dobio ponudu koju nije mogao da odbije.

– Preko telefona mi je opisala da je zgodna, mlada i ja sam odmah krenuo. Kad je otvorila vrata video sam da je sve, samo ne ono što je opisala. Ali došao sam za seks i bez njega nisam hteo da odem. Tražio sam joj da me samo oralno zadovolji – objašnjava Ranković.

Dogodilo se situacija koju je Nenad najmanje očekivao.

– U momentu zanosa, odjednom sam čuo krik deteta. U sobi do nas nalazila se devojčica, ćerka maserke, koja je na sav glas počela da plače i viče “šta sam doživela da moja majka radi” – završio je za Telegraf.rs prepričavanje svog gorkog iskustva Nenad Ranković koji se naježi i na samu pomisao iskustva uz plač.

Devojke koje postavljaju oglase neće da se jave na skrivene brojeve telefona. Neke od njih odbiju poziv, neke puste da telefon zvoni, a druge odmah isključe telefon. Takođe ne odgovaraju ni na sms.

Posao koje obavljaju “hleb je sa sedam kora”, a kao što ima različitih “klijenata” ima i različitih prodavačica “ljubavi” koje neretko ne izgledaju kao na fotografijama koje su postavile. Važno je staviti mamac pa će neka riba i da se upeca.
(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)