SPOT RADE I HARISA PREGLEDALO JE 10 MILIONA LJUDI: Međutim većina nije OVO primijetila…

Da je duetska pjesma Rade Manojlović i Harisa Berkovića “Biseri i svila“ hit govori ne samo to što ima 10 miliona pregleda na YouTube-u, već i što gotovo nema osobe koja je ne zna, mjesta na kojem se ne pjeva, ali i njihovih kolega koji su je uvrstili na svoj repertoar.

Ovakav spoj je izazvao ogromnu pažnju, a neki mediji su pisali kako su u vezi. Oni su sve vrijeme mudro ćutali, a najbitnije od svega jeste da imaju pravi hit. A mi vam ovoga puta otkrivamo jedan zanimljiv detalj koji vjerovatno niste primijetili.

Obratite pažnju na Harisov vrat na 0:54 sekundi snimka:

Iako je Berković mlađi od Rade 9 godina, pjevačica tvrdi da se razlika među njima ne osjeti.

– Ne vidi se, ja djelujem mlađe nego što jesam, a on djeluje starije nego što jeste. Mi se najviše slažemo u duhu. On kaže ti, duhom kao da imaš 22 godine. Zbog toga se ne primjećuje ta razlika – rekla je Rada i otkrila kako ju je zaveo Haris.

– Prvi put da sam ja na prvi pogled baš odlijepila, nije trebalo ni da popričamo. To je stvarno bila ljubav na prvi pogled. Sa bivšim momcima je sve to bilo upoznavanje ,oni su mene osvajali mjesecima. Ovo je prvi put da sam se ja zaljubila na prvi pogled. On je i fizički idealan tip mog muškarca. Meni se najviše dopala dobrota u njegoim očima. Hvala Bogu da sam našla dobrog čovjeka – rekla je Rada kroz smijeh i otkrila šta više ne pije od kada je sa Harisom u vezi.

– Prestala sam da pijem pilule za spavanje. Zaljubiš se, taj neko tebe voli i vrati ti unutrašnji mir – priznala je pjevačica u “Premijeri”. Rada ne krije da jedva čeka da se oproba u ulozi majke, a rekla je da će se ponašati kao kolegica Seka Aleksić kada bude dobila svoju bebu.

– Bit ću kao Seka, ona se posvetila djetetu i ja ću biti takva. Dok je malo, ja bih da budem 24 časa uz njega – iskrena je Rada.