SORAJA OBORILA MUŠKARCE S NOGU: Pojavila se u providnom bodiju, a onda je nešto ISPALO…

Starleta Soraja Vučelić često ume da šokira odevnim kombinacijama. Kada su u pitanju crveni tepisi, ona odabere što provokativniju kombinaciju i naslovne strane su joj zagarantovane.

Međutim, ovaj put je bila u pitanju privatna vožnja luksuznim automobilom.

Starleta je odabrala kombinaciju koja je uključivala trenerku i providni bodi.

Taman kada je htela da se pohvali, ispala joj je bradavica.

Soraja Vučelić, poznata i kao Sara, je srpska starleta, manekenka i foto-model. Rođena je 16. novembra 1986. godine u Kninu. Trenutno živi u Beogradu.

Sorajina majka Anka je poreklom iz Bara, a majci, konzervativni roditelji nisu mogli da oproste vanbračnu trudnoću zbog čega je otišla u Knin da rodi dete. Soraja je odrastala bez oca, a majka nije mogla da je izdržava zbog čega je detinjstvo provela u hraniteljskoj porodici i u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Bijeloj. Majka ju je redovno posećivala, a po završetku osnovne škole, njih dve su prešle da žive kod Sarinih ujaka. Majka je ubrzo preminula, otkazali su joj bubrezi, a brigu o devojčici je preuzela rodbina. 2016. godine je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Od 19. godine je počela da se bavi modelingom, a popularnost je stekla 2011. godine, posle prvog učešća u „Velikom bratu“. Osvojila je peto mesto i počela je da se pojavljuje u brojnim spotovima, kako domaćim, tako i stranim. 2013. godine je ponovo učestvovala u rijaliti šou programu „Veliki brat“ i osvojila je šesto mesto.

2011 godine je pobedila u finalu regionalnog izbora za plejboj zečicu. Fotografisala se za časopise: CKM i srpsko, hrvatsko, makedonsko i južnoafričko izdanje Plejboja. Zaštitno je lice ženske obuće Novecento. U spotu za Gruovu pesmu „Ti to zoveš ljubav“ je bila seksi sobarica sa halterima. Sarađivala je sa MC Stojanom i pojavila se u spotovima za pesme „Pumpaj“ i „Seksi“ u izazovnim pozama, a na sebi je imala samo kupaći kostim. U duetu Dare Bubamare i Cvije, „Noć za nas“, nije mogla da obuzda bujne grudi u uskoj haljini pa su joj se videle bradavice. Pevač Marko Bulat ju je angažovao u spotu za pesmu „180 stepeni“ u kojem je, za promenu, bila obučena. Glumila je zavodnicu u spotu za pesmu „Još samo noćas“ pevača Milana Dinčića Dinče. Sa Ivanom Stamenković Sidni se pojavila u spotu za pesmu „Ne vjerujem“ Bobana Rajovića. Njih dve su prvo vežbale u teretani, a zatim su otele pevača i tražile otkup od manekena Filipa Panajotovića koji ih na kraju hapsi. U spotu za pesmu „Ako se u pesmi pronađeš“ Georga Smiljića je, osim oblina, pokazala i maserati koji je pozajmila od kontroverznog biznismena Armina Osmanagića koji je likvidiran. Snimila je duet „Đavo“ sa pevačem Davorom Markovićem u kome nosi belu haljinu, ali ne i donji veš. Pojavila se u spotu za pesmu „Neka druga je tu“ istog pevača, ali Sara ovoga puta nije pevala. U medijima se spekulisalo da će u njenom spotu glavnu ulogu imati Kristiran Golubović, ali do saradnje nije došlo.

blic.rs