SNIMAO je čuveni DVORAC i tek kada je pogledao snimak, vidio je da se nešto pomijera. TO JE DUH KONJANIKA KOJI… (FOTO) (VIDEO)

Na snimku se u trenutku može videti bela prilika koja liči na duha iz filmova
Britanac Tomas Arnold (41) nedavno je odlučio da poseti dvorac Barkli u oblasti Glostišir, a svoje putovanje rešio je da ovekoveči snimkom. Kad ga je pregledao, potpuno se šokirao, jer je kamera po svoj prilici zabeležila duha!
Na snimku se u trenutku može videti bela prilika koja liči na duha iz filmova. Šokrani Tomas rekao je da veruje da je reč o duhu konjanika koji jaše u unutrašnjosti zidina zamka izgrađenog u 11. veku.
Kako je naveo, u trenutku kad je dron nadletao dvorac, Tomas je na desetak sekundi izgubio kontakt sa letelicom, ali ništa sumnjivo nije primetio dok se nije vratio kući.
Proverio je svoje snimke i otkrio da okolni dimnjaci ne proizvode dim, a i da je vetar duvao u suprotnom pravcu.
Kaže da je proverio i informacije o letovima, ali da drugo objašnjenje, osim da se radi o duhu, nije mogao da nađe.
Pogledajte video:

Telegraf.rs

Navijači Nantesa izabrali Vahida Halilhodžića u najbolji tim svih vremena

Proslavljeni bh. nogometaš, a danas stručnjak Vahid Halilhodžić pronašao je svoje mjesto u najboljoj ekipi Nantesa svih vremena prema izboru navijača.
Halilhodžić je svoju igračku karijeru započeo u Veležu gdje je odigrao 207 utakmica, a 1981. godine pojačao je francuski Nantes gdje je odigrao 163 utakmice te je postigao 93 pogotka. Nakon toga, Halilhodžić je jednu sezonu proveo i u Paris Saint-Germainu.

Popularni Vaha s velikim uspjehom nosio je dres Nantesa, a bio je i član jedne od najboljih generacija ove ekipe svih vremena, u sezoni 1982./83. kada su postali prvaci Francuske, a Halilhodžić je bio najbolji strijelac lige.

S obzirom na sve nabrojano, nema dileme da je Halilhodižić jedan od najboljih napadača u historiji ovog kluba, a pored izbora u najbolji tim, navijači sada biraju najboljeg igrača u historiji kluba.
Klix.ba