Sloba nije mogao da obuzda strasti, pa NAVALIO NA LUNU: Miki zgrožen onim što je čuo…

Uskrs se slavi i u najgledanijem rijaliti programa na našim prostorima “Zadruga”. Nakon što su zadrugari tragali za 100 komada jaja koja su bila sakrivena po velelepnom gradu u blizini Beograda, stanari su nastavili da slavljem ovog praznika.

Slobodan Radnović i Luna Đogani u jednom trenutku osamili su se u izolaciji, gde Luna boravi poslednjih dana sa Milanom Miloševićem, jer ih je Miljana Kulić postavila za potrčke, a da spava zajedno sa njima želeo je i Lunin oženjeni dečko Sloba.

Ovaj ljubavni par danas je uzeo uskršnja jaja u nameri da se sa njima kuca, a pre i nakon toga razmenjivali su nežnosti. Radanović nije prekidao da hvali izgled svoje devojke koja se pre ovoga tuširala i sređivala za današnji praznik, a u par navrata nije mogao da kontroliše svoje ruke zbog čega je Luna osetila njegov dodir po svojim intimnim regijama.

Kako si zgodna! J*bem li ti! Moja leđa! Volim sve tvoje! Dođi da te tucam! Dođi da se tucamo! Biraj koje ćeš! Ti si nešto najlepš i najzgodnije što sam ja video. Majke mi. Nemoj me gledati više. Pogledaj kako si lepa! Moje savršenstvo – govorio je Sloba.

Kako se čovek lepše oseća kada se okupa – rekla je Luna u jednom trenutku.

U jednom trenutku odglasio se Miki Đuričić, iz sobe pored, koji nije mogao da veruje šta čuje od svojih cimera.

E bolje zvučite kada se svađate, neko tu kao neki debili. Ljubavi, ovo-ono! Ne mogu! Manite me – rekao je Miki.
Ovim stanarima pridužio se Milan Milošević, koji je došao kako bi uzeo stvari koje su mu bile potrebne, a zatim je utvrdio da je Sloba slepo zaljubljen u Lunu čim je toliko hvali, a zatim je Luna otkrila još jedan detalj iz njihove veze.

Ja mu ne dam da se brije ispod pazuha. On hoće, ja mu ne dam – izjavila je Luna, u toku razgovora sa Milanom Miloševićem.
Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu ispod.

pink.rs