Škorić: Džaferović govori za sebe da je Evropljanin, a u stvari je jedan OSMANLIJA i jedan…

Petar Škorić, saborski zastupnik HDZ-a i šef splitskog ogranka ove stranke, reagirao je nakon najnovijih izjava bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića koji je ranije govorio o Hrvatskoj.

Izlazak Hrvata 1992. na referendum u BiH bez kojeg NITKO ne bi uopće priznao BiH uz istodobno službeno priznanje od strane RH, te SLUŽBENI POZIV 1995. od strane Predsjedništva BiH da RH uđe sa HV u BiH i da je spasi.

Škorić je Džaferovića, među ostalim, nazvao i islamistom koji se predstavlja Evropljaninom.

Besprizorne klevete nezahvalnih moralnih mizerija iz bošnjačkog političkog vrha i raznih islamista postale su, nažalost, dio sveukupnog bošnjačkog društvenoga mainstreama. Besramnost “zaboravljanja” ogromne logističke i humanitarne pomoći Bošnjacima od strane Hrvata već je ušlo u antologiju beščašća, dok je monstruozna kleveta “o agresiji Hrvatske”, jasan pokazatelj kako je nedvojbeni krajnji cilj Bošnjaka stvaranje islamističke okupacijske zone od cijele BiH, baš kao u vrijeme Osmanskog carstva.

Oni za to danas koriste eufemizam “građanska BiH bosansko-bošnjačke nacije”. Služe se provjerenim obrascima – klevetama, krivotvorenjima, lažima, optužbama i napadima. Bilo vojno kao 1993., bilo politički od tada do danas.

Bezumnost klevete koja se tiče “agresije” dovoljno besmislenom čine samo dva krucijalna događaja, uz desetine drugih.

Sve je to svima poznato te će ljubitelji Hamasa i neoosmanizma iz vrha SDA i drugih organizacija, sasvim sigurno biti poraženi a Hrvati u BiH suvereni narod na svojoj zemlji kojemu neće biti potrebne ničije Ahdname!

A Džaferović zaboravlja kako je svojedobno i sam Alija Izetbegović uputio zahvalu za humano postupanje prema Bošnjačkim izbjeglicama i ranjenicima na splitskom širem području, to umjesto da vrši pritisak na pravosuđe u procesuiranju ratnih zločina koje je počinila Armija BiH i njeno krilo El-mudžahid, on se kao islamist predstavlja Europljaninom, prenosi Ero.tel.