SKANDAL U TORINU Užasna izjava trenera Juvea o Pjaniću: Hvala ti Miraleme…

Juventus je došao korak bliže naslovu nakon pobjede 3:0 nad Sampdorijom, jer je Napoli izgubio dva boda protiv Milana (0:0).

A Max Allegri našalio se zahvalivši Miralemu Pjaniću što se ozlijedio! Naime, baš je umjesto njega ušao Douglas Costa, te asistirao za sva tri pogotka Mandžukiću, Höwedesu i Khediri.

“Moram zahvaliti Miralemu Pjaniću jer njegova me povreda natjerala na zamjenu. Douglas Costa je i trebao ući, ali ne baš tako rano. Sampdorija je tako igrala da smo ih morali raširiti i igrati na krila i ubačaje, rekao je Juveov trener pa nastavio:

“Nismo favoriti za Scudetto, a danas je bilo iznimno teško nakon gorkoga iskustva u Ligi prvaka.”

“Igrali smo fokusirano, mirno i inteligentno…, a Pjanić se pobrinuo za ostalo! Osjetio je bedreni mišić i bilo je najbolje da izađe.”, dao je veoma čudnu izjavu Allegri, a ona se sigurno neće svidjeti Miralemu Pjaniću.

Benedikt Howedes tek je drugi put zaigrao u sezoni, nakon ozljeda, i glavom je zabio za 2:0.

“Höwedes ima tehniku, bio je prvi izbor Njemačke i zabio sjajan gol. Zaslužio ga je, toliko je čekao…”

Odbacio je nagađanja da je izjavio kako nije siguran hoće li iduće sezone voditi Juve:

“Pogrešno su protumačene moje riječi, samo sam rekao da uvijek u ožujku ili travnju razgovaramo o budućnosti. Ja sam sretan ovdje, odlazim na odmor kad počne prijelazni rok je u potpunosti vjerujem klubu. A ako ne osvojim dvostruku krunu, možda neće ni htjeti da ostanem!”

Milan mu je pomogao otkidanjem dva boda Napoliju.

“Jako sam sretan, ovakvim igrama podižemo si letvicu”, rekao je Gennaro Gattuso, koji se nije umiješao u gužvu kad su se na kraju zakačili Lucas Biglia i Napolijev trener Maurizio Sarri.

“Uh, u previše sam se nevolja uvaljivao kao igrač, sad mi to ne treba, moram biti primjer.”

Nahvalio je Donnarummu, ali i Nikolu Kalinića:

“Kad od napadača tražite da radi i neke ‘prljave poslove’, kao što smo mi danas od Kalinića, normalno je da nema takvu mirnoću i koncentraciju u završnici.”

“Liga prvaka? Uh, teško, daleko smo, a šest je kola do kraja…”
zmajevibih7