SILOVAO KĆERKU, napravio joj dijete, a ona mu na kraju rekla nešto što je zaprepastilo javnost!?

Muškarac iz Derbya u Engleskoj, čiji identitet nije otkriven, dobio je doživotnu kaznu nakon što je sud saslušao “kako je oduzeo život svojoj kćerki seksualnim zlostavljanjem”. Muškarac je prvi put silovao svoju kćerku kada je ona imala 10 godina, a nakon godina zlostvaljanja joj je i dijete napravio.

Njegova zlodjela su otkrivena nakon što je ona ostala u drugom stanju kada je bila tinejdžerka, a također ju je i okrenuo protiv majke.

Dok je posmatrala kako oca odvode iz suda nakon čitanja presude, djevojčica je povikala “Volim te i nedostaješ mi”.

Na sudu je rečeno da je otac bio osnovni staralac o djevojčici i da ju je silovao kad god je bio bijesan i ljut.

Iako joj je stalno obećavao da će prestati da je zlostavlja nakon svakog silovanja i napada, to se nije desilo, a nastavio je da je siluje, sve dok nije ostala trudna.

Kako bi prekinula trudnoću, a da niko ni ne dozna da je bila trudna, on joj je naredio da nastavi da trenira kick boks, kojim se bavila neko vrijeme.

Djevojčica nije htela da otkrije ko je otac djeteta kada ga je policija lišila slobode, a tek je testom očinstva utvrđeno da je otac djeteta njen otac.

U svom iskazu policiji, ona je izjavila da se plašila da prijavi oca i “da ga i dalje voli”.

– Zlostavljanje je usmjerilo moj život u pogrešnom pravcu i uništilo normalno djetinjstvo i adolescenciju koju svako zaslužuje. Bojala sam se posljedica jer volim svog oca. Znam da ono što je radio je pogrešno, ali odrasla sam sa ocem na svojoj strani. Želela sam da on dobije neophodnu pomoć, ali nažalost to se nije dogodilo i došlo je do ovoga – izjavila je ona.

Izvor: Doznajemo.com