SELJAČINA, BILMEZ, ŽIVOTINJA: Sloba Radanović ZGROZIO javnost! Prvo ga je Kija UPROPASTILA odgovorom, a onda OVDJE mrtav hladan obavio nuždu!

Kristina Kockar i Slobodan Radanović drugu nedjelju dijele isti prostor, daleko od njegove djevojke Lune Đogani, s obzirom na to da ih je Miljana Kulić postavila za potrčke. U toku dana Sloba je primijetio da je njegova i dalje zakonita supruga Kija, sunčan dan provela u krevetu, zbog čega se zabrinuo.

Što ne piješ neki lijek za glavu? Što si nad*kana? – pitao je Sloba Kiju, a zatim je dobio odgovor koji nije očekivao:

– Ne možeš ništa da me pitaš! – odbrusila je Kristina Slobodanu.

Nakon ovoga, Slobodan Radanović izašao je iz sobe i otisao u dvorište, gdje je našao ćošak u kome je izvršio svoje fiziološke potrebe. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Inače, komentari ispod YouTube snimka su se usijali, a neki od njih su: “Šta ljubavnica uradi od čovjeka, Seljačina, Bilmez, Životinja, Bruka i sramota – ni da opere ruke, Seljak level milion”, itd…

ekskluziva.ba

Violončelo vrijedno 1,3 miliona eura vraćeno nakon krađe

Violončelo iz 18. stoljeća vraćeno je francuskoj violončelistici nakon što joj je ukradeno u Parizu, javlja BBC.
Violončelistica Ophelie Gaillard je opljačkana u četvrtak u Parizu ispred njene kuće kada ju je presreo napadač prijeteći joj nožem, a ostala je bez mobitela i violončela vrijednog 1,3 miliona eura. Napravljeno je 1837. godine.

Gaillard je na Facebooku objavila da joj je ukraden instrument u tamno crvenom koferu te je navela da ga je posudila jer je ono imovina Banke CIC. Pripadajuće gudalo je staro gotovo 200. godina.

Nakon nekoliko dana je primila anonimnu dojavu da se violončelo nalazi u automobilu ispred njene kuće. Kada je došla do automobila, vidjela je da je prozor razbijen, ali je u automobilu zatekla i instrumnet.

“Krađa je bila veoma nasilna, nisam mogla spavati dva dana. Laknulo mi je što je violončelo pronađeno, izlazim iz dvodnevne noćne more. Ovo je čudo”, izjavila je Gaillard.
Klix.ba