SEK*S UDATIM ŽENAMA PLAĆAO SUHIM ZLATOM: Raspliće se zločin koji je pred Novu godinu šokirao pola Balkana…

Policija u Italiji lišila je slobode Srpkinju Ljubicu Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Alda Carlija (75) iz Trsta, koje se dogodilo 20.12.2017. godine.

Zločin se dogodio u vili žrtve u mjestašcu Opićine, koje se nalazi u blizini Trsta, odmah poslije prelaska iz Slovenije u Italiju na graničnom prelazu Sežana. Ljubica Kostić trenutno se nalazi u zatvoru u Trstu.

Policija je do umiješanosti Ljubice Kostić (45) iz Beograda, u ubistvo Alda Carlija došla zahvaljujući provjerama telefonskih baznih stanica. Kostić je, prema onome što proizlazi iz istrage, bila prisutna u blizini kuće u kojoj se zločin dogodio u vremenu koje odgovara smrti žrtve.

Kako se doznaje, Kostićeva je priznala da je bila tu, ali ne i da je direktno umiješana u ubistvo. Aldo Carli je imao svoje kanale trgovine zlata i dragulja na crnom tržištu, koje je iz Italije uz pomoć jedne bande s kojom je bio u kontaktu iznosio i prodavao.

Saslušanjem Ljubice, policija je otkrila da je u cijelom ovom krugu, umiješana i prostitucija. Aldo je u zamjenu za se*s-usluge, koje su se odvijale u njegovoj radnji u Ulici Donadoni u Trstu, plaćao zlatnim nakitom. U najviše slučajeva u pitanju su udane žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić nalazila i upoznavala s ubijenim čovjekom.

Iz tužilaštva u Trstu je potvrđeno da je srpska državljanka Ljubica Kostić (45) uhapšena, i njoj je određen pritvor u pretpretresnom postupku dok traje istraga.

Policija traga za još trojicom članova grupe, za koje smatraju da su ubili Carlija, i čiji identitet još uvijek nije poznat.

doznajemo. com