SAOBRAĆAJ POTOPNO OBUSTAVLJEN| Ovo će blokirati pola Bosne: Nakon sudara dva kamiona kod…

Na magistralnom putu M-18, na ulazu u Olovo iz pravca Sarajeva, jutros su se sudarila dva kamiona, zbog čega je saobraćaj na ovom dijelu puta potpuno obustavljen.

Kako nam je potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se dogodila oko 10.30 sati u mjestu Gradina, kada su se sudarila dva teretna vozila.

Tom prilikom, navode iz policije, nije bilo povrijeđenih osoba.

Na mjesto događaja izašli su policajci MUP-a ZDK, kako bi obavili uviđaj, nakon kojeg se očekuje normalizacija saobraćaja.

POGLEDAJTE ŠTA SE JOŠ DESILO U SAOBRAĆAJU

Troje povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u Zenici

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila u Zenici, povrijeđene su tri osobe.

Prema informacijama iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, do nesreće je došlo oko devet sati u ulici Bistua Nuova, kada su se sudarili automobili “fiat punto”, kojeg je vozio M. E. iz Zenice, i “renault”, za čijim upravljačem je bio H. S., također iz Zenice.

Tom prilikom vozač “fiata” zadobio je teške tjelesne povrede, dok je njegov saputnik M. M. zadobio povrede čiji stepen još nije utvrđen. Vozač “renaulta” je lakše povrijeđen.

Svi su prevezeni u Kantonalnu bolnicu u Zenici, kako bi im se ukazala ljekarska pomoć, a uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci Prolicijske uprave I MUP-a ZDK.

“Tiguan” udario u naplatne kućice, vozač povrijeđen

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na dionici magistralnog puta M-16 Klašnice – Banja Luka, povrijeđen je 25-godišnji Đ. K. iz Banje Luke.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Banja Luka, do nesreće je došlo oko 22.50 sati u mjestu Glamočani, kod objekta za naplatu putarine.

Prema riječima očevidaca, automobil “tiguan”, za čijim upravljačem je bio Đ. K., udario je direktno u naplatne kućice i bio je potpuno smrskan. Tom prilikom povrijeđen je vozač automobila, koji je prevezen u banjalučku bolnicu, kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

faktor.ba