RADOSNA REAKCIJA USVOJENOG DJEČAKA ĆE VAM IZMAMITI SUZE

Skoro dvije godine Mandi i Tyler Palmer iz Perisburga, u Ohaju, su sanjali o danu kada će postati roditelji.

Nažalost, u tome su ih spriječili zdravstveni problemi. Tada su odlučili da usvoje dijete i te iste sedmice im je stigao poziv za usvojenje Hunter, dječačića koji je imao samo osam dana.

Mandi Palmer son adopted
Credit: Ann-Marie Finn / Finn Photography

Prvo su godinu prolazili kroz period hraniteljstva, a onda su neko vrijeme bili u neizvjesnosti jer nisu znali hoće li Hunter pripasti njima ili nekoj drugoj porodici. No, u decembru 2017. godine je stigla predivna vijest o tome da će ga napokon moći usvojiti!

Tog 18. decembra, Mandi i Tyler su se spremili i otišli u lokalnu sudnicu gdje su potpisali dokumente za usvajanje sedamnaestomjesečnog mališana. U trenutku kada ih je sudija i zvanično proglasio za njegove roditelje, maleni Hunter je preslatko reagovao – pogledao je u Tylera, počeo da plješće ručicama i uzviknuo je: “Tata!”

– O, Bože, stvarno je teško opisati taj trenutak kada je Hunter uzviknuo: ‘Tata!’ To je bio najemotivniji momenat u našim životima. Tyler nije prestajao da plače od ulaska u sudnicu pa sve do našeg odlaska. To jutro mi je rekao da ne može da vjeruje da je sve napokon gotovo i da je Hunter sada naš sin – , ispričala je Mandi, prenosi portal Ženski.ba.

Palmerovi su jako uzbuđeni zbog njihovog novog života sa malenim Hunterom. Oboje ističu da je on njihov svijet i razlog zbog kojeg se vrijedi nastaviti boriti za sve. Njihov sinčić je za njih najljepši mogući dar.

Hayat.ba