RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA: Haris mi je NAJBITNIJI jer je uvijek SPREMAN…

Teško je prerojati koliko je već puta do sada pjevačica Radmila Rada Manojlović (32) izjavila je da je u svom kolegi Harisu Berkoviću (23) pronašla sve ono što je godinama kod muškarca priželjkivala.

Iako je od nje mlađi devet godina, daleko je ozbiljniji i odgovorniji od svih momaka s kojima je imala prilike da se susretne te je već nakon nekoliko mjeseci zabavljanja odlučila da s njim započne zajednički život. Kako ističe, vrlo brzo on je postao njena najveća ljubav, podrška ali i zaštitnik pored kojeg se osjeća jačom i sigurnijom. Svoju budućnost ne vidi bez njega i samo je pitanje vremena kada će mu se obećati na vječnu ljubav.

Da li je istina da u emotivnom odnosu uvijek sebe stavljate na drugo mjesto?

– Kada je riječ o Harisu, nikada nisam sebična i uvijek mi je on najbitniji. Hvala bogu, ostvarila mi se želja da pored sebe imam osobu koja to zna da cijeni i koja mi istom mjerom vraća.

U svom novom singlu “Život na Mesecu” pjevate o ženi koja zbog ljubavi prema partneru dosta pati i prelazi preko svih problema, koliko se prepoznajete u njoj?

– Mnogo, sebi zamjeram što nemam granicu i ne znam racionalno da sagledam situacije koje mi se dešavaju. Zbog ljubavi prema određenoj osobi, u stanju sam do iznemoglosti da prelazim preko ružnih stvari. Najgore je što sam spremna u takvoj vezi da ostanem sve dok se potpuno ne ohladim. Sada mi se s Harisom to ne dešava, ova veza mi je posebna i drugačija, ne mogu da je uporedim ni s jednom. Veoma je pažljiv, požrtvovan, ne dozvoljava da budem tužna i trudi se da me zaštiti od raznih ljudi koji ružno pričaju o meni.

Izjavili ste da ste pored njega postali samouvjereni i jači, da li su upravo takvi postupci doprinijeli tome?
avaz.ba