PUSTIO JE DA GA PROGUTA ANAKONDA| Desilo se ono što nije očekivao: Pogledajte užasa…

Odjeven u zaštitno odijelo i preliven svinjskom krvi, Paul Rosolie (26) namjestio se ženki anakonde da ga proguta pred kamerama. Uhvatila mu je glavu i počela gutati.

Amerikanac Paul Rosolie (26), koji je prije mjesec dana najavio kako će se prepustiti anakondi da ga cijelog proguta, našao se na meti sprdnje nakon što mu pothvat nije uspio.

Dugoočekivana snimka objavljena je u nedjelju navečer na Discovery Channelu, no potpuno je razočarala. Paul i njegova deseteročlana ekipa uspjeli su pratiti anakondu dugu oko šest metara i tešku oko 114 kilograma.

Odjeven u zaštitno odijelo i preliven svinjskom krvlju, namjestio se anakondi pred kamerama dok je sve gledala njegova supruga Gowri. Nakon nekoliko sekundi, ženka anakonde počela je gutati svoj (pre)laki plijen. Počela je s glavom i došla do Paulovih ramena. Tu se počeo žaliti na bol i govoriti kako osjeća da mu ruka puca pod stiskom ogromne zmije te je tražio ekipu da mu pomognu i izvuku ga van, piše Daily Mail.

Nisu uspjeli ni izmjeriti snagu anakondinog stiska.

– Zadnje čega se sjećam su njezina usta i onda se sve zamračilo. Skroz sam se opustio i čekao da me proguta. Cijelo to vrijeme mi je prolazilo kroz glavu: ‘Jedi, jedi, jedi’. Tada se cijela omotala oko mene i osjetio sam da mi odijelo puca i kako mi ruke žele iskočiti iz čašica – rekao je Paul.

Ipak, nakon prikazane emisije, koju su svi s nestrpljenjem očekivali, internet su u rekordnom roku preplavile karikature i animacije ‘hrabrog’ Paula koji nije uspio u svojem naumu, prenosi 24sata.hr. Mnoštvo je bilo nezadovoljno onime što su vidjeli, budući da su, prema najavama, trebali vidjeti nešto sasvim drugo.

– Trebali bi emisiju ‘Pojeden živ’ preimenovati u ‘Tražio sam zmiju sat i pol da me pojede živog, ali sam zaradio ogrebotinu na ramenu’ – napisao je jedan komentator na Twitteru.