“PRVO GA JE NA SVOJIM GRUDIMA PROBALA MOJA DJEVOJKA… Narasle su joj za PRIRODNO za 4 broja!”

Vjerovali ili ne – Srbin iz Lazarevca, inače porijeklom s Kosova, izumio je brushalter za kojim su poludjele žene širom svijeta!

Sve do sada žene s malim grudima morale su pod nož kako bi ih povećale, ali Milan Milić im je omogućio da to urade na sasvim bezbolan i prirodan način.

Milan, inače inženjer ekologije po struci, dizajnirao je grudnjak koji, kako tvrdi, može da poveća dojke za sedam dana za jedan broj bez ikakve hirurške intervencije i neželjenih efekata. O njemu su pisali britanski listovi Daily Mail i The Sun, pa čak i kineska štampa.

Patent je napravio zbog ljubavi prema svojoj djevojci Jeleni, koja je željela veće grudi, ali se plašila operacije.

Prva je grudnjak testirala upravo Jelena… Tokom pet godina, od korpe A došla je do korpe D!?

Izum je nazvao “e-bra”, a u nastavku pročitajte kako objašnjava način na koji sve djeluje…

Razmišljao sam i krenuli smo sa nekoliko projekata. Prvi prototipovi bili su stravični i po dizajnu i po svemu, ali smo daljim radom dobili konačnu generaciju, koja je, bar po nama, najbolje što možemo da napravimo ručno. Vibrirajući grudnjak povećava dotok krvi u grudi i poboljšava cirkulaciju. U pitanju je prirodni proces koji tako hrani grudi. Samim tim dolazi do blagog povećanja temperature grudi prvih dva puta nakon korištenja, ali tehnologiju koju koristim za izradu grudnjaka ne želim da otkrivam – izjavio je Milan.

– Igrom slučaja, stupili smo u kontakt s mojim sadašnjim partnerom iz Amerike. Uređaj je prošao patent-bazu, jer takav ne postoji nigdje na svijetu, a samim tim dobili smo i papire i dokumenta za inovaciju – tvrdi za Kurir Milić.
“E-bra” je prošao najrigoroznije testove u Americi, testiralo ga je i 14 žena širom svijeta, a proces isprobavanja i korišćenja pratili su najeminentniji ljekari, navodi isti izvor.

Njihova kontrola pokazala je da se na grudima ne dešava nikakva negativna promjena, da ne utiče na žlijezde i na masovno tkivo.

ČEKAJU PRAVI TRNUTAK. – Prije svakog testa tražili smo od djevojaka potvrdu ljekara da su zdrave, a istu potvrdu smo tražili i nakon testiranja. “E-bra” još nije u slobodnoj prodaji. Predviđena cijena je oko 200 dolara, a na našim prostorima oko 20 dolara. Na našem sajtu Enhancebra prave se porudžbenice. Za sada se javilo više od 30.000 žena. S plasiranjem proizvoda ne žurimo, ne želimo da napravimo pogrešan korak.

NOSI SE PET MINUTA DNEVNO. Milan precizira kako se ovaj grudnjak nosi po pet minuta tri puta dnevno sedam dana:

– Uređaj ne smije da se nosi za vrijeme menstruacije. Ukoliko se grudnjak koristi drugi put, mora da se napravi pauza od dva mjeseca. Grudnjak neće raditi 10 dana nakon leta avionom zbog promjena u pritisku. “E-bra” podiže grudi, oblikuje, smanjuje razmak između grudi i koriguje asimetriju.

Doznajemo.com/Kurir