Proročanstvo njemačkog vidovnjaka: Treći svjetski rat je blizu, EVO GDJE ĆE POČETI! (VIDEO)

Priča se da je vidovnjak Nijemac Alois Irlmaier poslije Drugog svjetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže.

Bio je optužen i za ‘vještičarenja’ ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irimajer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena.

Prema njegovim predviđanjima treći svjetski rat je neizbježan i vodit će se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svjetskih sila.

Prema njegovim predviđanjima, sve će početi ubistvom na Balkanu.

– Svi će pozivati na mir. Odjednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočit će se s neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta – kaže Irlmajer.

Međutim, prava iskra bit će zapaljena na Balkanu:

– Vidim “nekog velikog” kako pada, krvavi bodež leži pored njega. Dva čovjeka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svjetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu.

Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršit će invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi. Godina uoči rata bit će vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći.

Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dvije osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi – tvrdio je tada Irlmajer.

Pogledajte video:

Novi.ba