PROGOVORIO ROĐAK MACE DISKRECIJE: Pogledajte šta je sve radila po Tuzlanskom kantonu…

Otkako se pojavila u rijalitiju “Parovi”, tuzlanska starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, izaziva kontroverze u javnosti.

Dosta se pisalo o njenom odnosu s majkom Enesom, a sada se u sve uključio i jedan njen rođak, kojeg citira Express magazin, a koji je govorio pod uslovom da zadrži anonimnost.

Navodno su u Tuzli Macinim ponašanjem nezadovoljni neki rođaci i prijateljice… Jedna od njih tvrdila je nedavno jednom tuzlanskom menadžeru kako je zvala Macu da se vide kada je ona bila u Tuzli, ali je odbila da popije kafu s njom. Pravdala se kako ima puno obaveza, ali i da joj sada ne priliči da se “šetka” po tuzlanskim kafićima?!

S druge strane, Macin rođak, koji je želio ostati anoniman, tvrdi kako je i sa rodbinom prekinula gotovo svaki kontakt. Sve one, bez obzira što je u rodbinskoj vezi s njima a koji su je kritizirali zbog ponašanja u rijalitiju ili snimaka koje je dijelila na društvenim mrežama, blokirala je sa liste prijatelja na Facebooku.

Posebno je ljut ovaj sagovornik, starletin rođak koji joj je, kako tvrdi, više puta pomogao dok nije postala poznata, a sada ga smatra svojim neprijateljem:

– Zaboravila je koliko sam joj puta pomogao. Nikome ništa ne prigovaram, pa ni njoj, ali nisam zaslužio da se tako ponaša prema meni. Znam sve šta je radila u Tuzli i okolnim gradovima u ovom kantonu, znam one s kojima je bila… I više puta sam joj pomogao da prevaziđe neke teške situacije u kojima se nalazila, ali nismo svi isti. Umislila je da je neka velika zvijezda samo zato što se pojavila u tom rijalitiju, što je otišla u Beograd… Vidjet ćemo koliko će trajati ta njena slava. Doći će vrijeme da se ponovo vrati na staro jer sa ponašanjem kakvo ima neće ona daleko dogurati – ogorčen je starletin rođak.