Prijatelj Krunića koji ga je izdao, nakon svega uradio ovo dok su ga spuštali u zemlju!

Prijatelji i poznanici Rodoljuba Gajića, ličnog tjelohranitelja ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića ogorčeni su njegovim postupkom, jer je navodno priznao da je učestvovao u akciji.

Ogorčeni su prije svega zbog činjenice da je prisustvovao sahrani Kruniću, ali i dao čitulju u dnevnim novinama.

Gajić je sinoć uhapšen, a danas je predat u nadležnost tužilaštva. Navodno je priznao svoju ulogu u ubistvu Krunića, prenosi ATV.

Radnik firme Sector Security Rodoljub Gajić predat je u nadležnost nadležnog tuzilaštva u Banjoj Luci koje će ga ispitati i donijeti odluku o prijedlogu pritvora za njega.
Gajić je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu Slaviše Krunića, a navodno je tokom ispitivanja priznao svoju ulogu, saopćeno je iz MUP-a Republike Srpske.

Kako Klix.ba nezvanično saznaje, Gajić je bio lični tjelohranitelj Slaviše Krunića i radio je na osiguranju kuće, odnosno djece i supruge Slaviše Krunića.

On je, kako se saznaje, odavao informacije o mjestu boravka i kretanju svog nadređenog. Prema posljednjim informacijama, nakon što je priveden u prostorije MUP-a RS on je priznao učešće u organizaciji likvidacije.
Prijavi grešku