POZNATA PJEVAČICA OZBILJNO BOLESNA: Pogledajte zašto krije tešku bolest…

– Dara je u januaru završila u bolnici zbog visoke temperature i tada su joj ljekari dali infuziju i antibiotike. Međutim, ona je hospitalizovana evo već dvanaest dana – navodi izvor Informera blizak pjevačici.

Ljekari joj danima rade analize kako bi utvrdili uzrok bolesti.

– Navodno je zakačila neki jak grip, ali je pod stalnim nadzorom ljekara jer nije normalno da joj danima ne spada temperatura. Dosta joj je pao imunitet jer je mnogo radila, što dodatno otežava njeno ozdravljenje jer organizam ne može da se izbori – objašnjava naš sagovornik.

Bubamara ima veliku podršku porodice, a sa njom je svakodnevno i 17 godina mlađi dečko, košarkaš Nemanja Bezbradica.

– Dari svakodnevno Nemanja dolazi u posjetu, obasipa je pažnjom i poklonima. Čuva je kao malo vode na dlanu. Mnogo se uplašio za njeno zdravlje, jer je ona uvijek puna energije, a sada je potpuno klonula duhom. Velika joj je podrška i u ovom trenutku, osim sina Koste, on joj pruža najviše ljubavi – priča naš izvor.

Pjevačica nam je potvrdila da se razboljela, ali nije željela detaljno da otkrije o čemu se radi.

– Imam temperaturu 40. Ne znam šta mi je. Svi oko mene su bolesni, vjerovatno sam pokupila od nekoga virus – kratko je rekla Dara.

Dara Bubamara je u četvrtak prvi put objavila video iz bolnice. Ona se pohvalila poklonom koji je dobila, ali nije željela da otkrije od koga je. Na videu se vidi veliki buket cvijeća i bombonjera.

Dara je u bolnici primila lijepu vest, a to je da vlada veliko interesovanje publike za njen solistički koncert koji je zakazan za 21. april u beogradskoj Areni. Pjevačica se pohvalila lepim vestima iz bolničke postelje.

ekskluziva/Informer